Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasz wiarę?

Matka Madzi tańczy na rurze w Krakowie

Polecane posty

Gość trollo
no, to zaraz się zacznie pokaz chrześcijańskiej miłości bliźniego w wykonaniu kafeterianek :classic_cool:

Nie mam zamiaru jej bronić, dla mnie jest jasne, że zabiła swoje dziecko z premedytacją, ale zastanawia mnie skąd mają pewność, że to ona tańczy w tym klubie. Oglądając zdjęcia mogłabym równie dobrze powiedzieć, że to Kasia Tusk czy jakaś inna kobieta. Nie podają żadnych godnych wiary źródeł.

Gość no i znowu sensacja
ona jest chora psychicznie, przez lata należała do sekty i tak wyprali jej mózg że już nie do naprawienia, inna rzecz że Fakt to wątpliwa wiarygodność jak coś to Wasniewska ich zaskarży i zapłacą, pewnie mają to wliczone w koszty ps a kto zrobił z niej "celebrytę" jak nie fakty i tego typu szmatławce? dzień w dzień sledzili kazdy jej krok, informowali o życiu rodziny, no a teraz umywają rączki?

Gość dasz wiarę?
uważam, że to pewne info i pewnie doniosła jakaś koleżanka z branży. Zwłaszcza, że podają namiary na ten lokal więc bez problemu można to sprawdzić. Ktoś chętny wybrać się na kocykowy striptiz?

Gość no i znowu sensacja
"pewna"to jest tylko śmierć, a wasniewska nie ma za co żyć to się chwyta takich zajęć, albo się zeszmaci do końca i skończy jako dz.. z meliny żłopiąca alkohol całyy dzień albo popełni samobójstwo, SEKTA ją zniszczyła

Gazeta Fakt wprost uwielbia tego typu sensacje i plotki. Nieraz już byli podawani do sądu za zniesławienie. Więc nie podniecałabym się zbytnio tym tematem.

Gość kjnkfff
a nawet gdyby, to co z tego? :D nie mam kasy, musi jakoś zarabiać, z normalną pracą u niej będzie cieżko, bo kto ją zatrudni? :o

Gość oj biedaczka:O
nie ma pieniążków, musi jakoś zarabiać :O Czy wy w ogóle czytacie co piszecie? Tak wyrachowana osoba, która wodziła za nos wszystkich Polaków i pozbyła się córki, już da sobie radę na tym świecie... Jeszcze się zdziwicie jak jej się powodzi pewnie nie raz.

Gość to jest oszołomstwo i
patologia,szkoda marnowac na nią tutaj słow