Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kendydsdsd

co jest tansze farbowanie wlosow czy pasemka u fryzjera

Polecane posty

Gość kendydsdsd

i co jest lepsze waszym zdaniem .Potzrebuje jakies zmiany chociaz sama dokonca nie wiem jakiej. Mam wlosy za biust ile zaplace za pasemka a ile za farbowanie ?

za farbowanie zdecydowanie mniej niż za pasemka, z resztą jesli umiesz to sama pofarbuj włosy w domu a z pasemkami nie dasz sama rady, pasemka niszczą włosy, bo zazwyczaj sa robione rozjaśniaczami..

za farbowanie zdecydowanie mniej niż za pasemka, z resztą jesli umiesz to sama pofarbuj włosy w domu a z pasemkami nie dasz sama rady, pasemka niszczą włosy, bo zazwyczaj sa robione rozjaśniaczami..

Gość kendydsdsd
nie umiem niestety nigdy nie farbowalam predzej . mam zamiar zaczac od szamponetki zeby odpowiednio dobrac kolor

Farbowanie w domu opłaca się najbardziej , aczkolwiek czasami nie jesteśmy w stanie uzyskać tak intensywnego koloru malując włosy samemu niż gdy robi to fryzjer. Co do pasemek to tak zdecydowanie bardziej niszczą włosy.

farbowanie w domu najtansze, ale na pierwszy raz może lepiej byś wybrała się do fryzjera stylisty - dobierze Ci odpowiedni kolor, podpowie jak pielęgnować włosy itd. a potem już sama możesz eksperymentować w domu :)

farbowanie:) ja też kiedyś nie umiałam sama.. aż w koncu odwazyłam się i okazało się, że całkiem dobrze mi poszło:)