Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarlenkaxD

prosze odpowiedzcie,

Polecane posty

hej, moja corka chce jakas tam gre ona kosztuje stowe ja nie dam tyle kasy za jakas tam plyte, wiec chce pobrac ja z torenty.org ale mimo ze mam program winRAR to, jak mi sie pobiera aplikacja (mimo ze w tym rozrzerzeniu) wyskakuje mi potem okno, otworz za pomoca. co dalej, wiecie moze??

Gość nie iwem kogo to smieszy
plik torrenta musisz otworzyc porgramem typu bitcomet czy jakie tam są , nie wiem nie znam się.

to trzeba pobrac ten bitcomet?? i bedzie otwierac,?? no ja tez sie wlasnie nie znam, dlatego tu pytam, moze najdzie sie jakis spec:P

Gość krytykantkaaaa
do ściagania torrentow trzeba miec program do ściagania torrentów :) Przeglądarka internetowa tego nie ściąga przecież. I tak jak się nie znasz to przypuszczalnie nie dasz sobie z tym rady, jak to będzie plik obrazu, jakiś iso itd., to znowuż potrzebujesz program do otwierania obrazów albo jakiś inny, który zamontuje go w wirtualnym napędzie;) Lepiej ściągnij se linkami z jakiegoś forum i łopatologiczną instrukcją ;)

Gość musisz utworzyć obraz płyty
np. za pomocą Power ISO

Gość drfcare
marlenka jesteś kurrwą :classic_cool:

Gość koxu
daemon tools polecam

Gość musisz utworzyć obraz płyty
ale ściągnęłaś już tę grę?

Gość zadowolonatswciowa
marlenka ściągneła, ale spodnie mężowi i ciągnęła mu drucika o długości 9 cm :classic_cool:

no jeszcze nie:) bo jak mi sie pobiera w pasku to jest ikonka (taka biala) ktora po kliknieciu otwiera sie okno, otworz za pomoca:) wiec rezygnuje;) bo jakbym miala program co by to otwieralo, od razu pewnie wyskoczyla by ta ikonka:)