Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivy91

problem ze zbliżeniem

Polecane posty

Gość ivy91

mam 21 lat,od 10 miesięcy mam chłopaka,ale nadal jestem dziewicą.Nie,nie wstydzę się tego wcale,ale zaczyna mnie to niepokoić,bo kiedy dochodzi do zbliżenia ja się wycofuje,przez co mój chłopak zaczyna się wkurzać,bo ile razy mogę go odtrącać...ktoś miał podobnie?jak się przełamać?

Gość destylat kompotu
weźcie ślub przed pierwszym udanym zbliżeniem.

Gość roses111
Widocznie nie jesteś gotowa jeszcze. I nie ma się tu czego wstydzić. Porozmawiaj o tym ze swoim facetem. Jeśli naprawdę mu na Tobie zależy, szanuję CIę, to zrozumie i nie będzie nalegał. Pozdrawiam :)

Gość ivy91
nie chcę czekać z seksem do ślubu...boję się,że przez to wszystko rozwali się nasz związek,bo ile facet jest w stanie czekać|?

Gość niuska kull
ja mam 23 lata i mój czeka 5 lat, bo chcę czekać do ślubu (za miesiąc), czasem sie kłócimy ot o, ale jak kocha to poczeka, wiec zrob to kiedy bedziesz gotowa, a nie dlatego ze ile chłopqk może czekać

Gość puszko puszko
mam nadzieję że macie tam dobrą atmosferę czyli - nie ma rodziców, rodzeństwa za ścianą, na 100% nikt nie bedzie Wam przeszkadzał - on jest miły, stara się, interesuje go Twoje dobro a nie tylko by mógł zamoczyć dzidę - jest miedzy Wam więź duchowa a nie tylko fizyczne pożądanie - jesteś pewna że on nie zostawi Cię po seksie jak mu się znudzisz jest tak?

oj uwierz jak kocha to poczeka :d mój już czeka rok i 10 miesiecy bo ja nie moge sie przełamac

Gość 23 latka
sorry dziewczyny, ale nie wiecie co tracicie, sex jest po prostu czyms nieziemskim, oczywiscie w wykonaniu dwoch kochających się osób

Gość ivy91
puszko puszko - mój chłopak mieszka sam,więc miejsce jest,zawsze dba o atmosferę -wino,świece,jakaś muzyka...kocham go i wierze,że on mnie też,ale nie potrafię tego przezwyciężyć...

Gość ivy91
cieszę się,że nie jestem z tym sama...

Gość facet z zasadami (chemik)
Pewnie masz syndrom cnotki - paraliżuje Cię strach przed mocarnym kutasem, który zagłębi się w Ciebie i pozbawi blony, która jest dla Ciebie ważna. A chociaż on z tego rozbudzenia ma z Twojej strony loda czy ręczne walenie?

właśnie, opisz co sądzisz na temat jego członka i penisów w ogóle. Lubisz je czy trochę się brzydzisz tą częścią ciała mężczyzny, która służy również do oddawania moczu.

Gość ivy91
@facet z zasadami -nie brzydzę się,po prostu mam jakąś barierę,której nie potrafię przełamać.......

Chyba najlepszym rozwiązaniem będzie wspólne udanie się do seksuologa :)