Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANNAZGRABOWAXDDDD

TELEFON STACJONARNY (JAK TO MNIE WKURWIA)

Polecane posty

Gość ANNAZGRABOWAXDDDD

NIE MAM INTERNETU I MAM KOMORKE A RACHONKI MAM PO 100 ZŁ

Gość niuda
a ile masz abonamentu i w jakiej sieci ten stacjonarny?

Gość ANNAZGRABOWAXDDDD
TELEKOMUNIKACJA POLSKA PLAN doMOWY 60

Gość ANNAZGRABOWAXDDDD
50,41

Gość niuda
a ile tam masz abonamentu i co w ramach tego jest (darmowe minuty albo rozmowy?) Ja mam tel. w netii i płacę ok 50zł -w tym mam darmowe rozmowy na wszystkie stacjonarne w Polsce przez cały czas.

Gość ANNAZGRABOWAXDDDD
I ZAWSZE JEST TAK; PAN DOMOWY 60 50,41 LOKALNE 16,74 MIEDZYSTREFOWE 19,77 DO SIECI KOMORKOWEJ 24,74

Gość ANNAZGRABOWAXDDDD
DARMOWA GODZINA NA STACJONARNE

Gość ANNAZGRABOWAXDDDD
SUMA 107,70

Gość ANNAZGRABOWAXDDDD
ZREZYGNOWAC Z DOMOWEGO??/

Gość powiem i ja....
skoro masz komórkę ...nie masz netu to na co Ci jeszcze w domu tel stacjonarny ? ja już dawno zrezygnowałam ze stacjonarnego .....mamy w domu wszyscy komórki ....nas większość dnia nie ma w domu więc rzadko korzystaliśmy z tego tel....tak w zasadzie to płaciłam za to że on po prostu był

Gość niuda
No właśnie ja jak pisałam wszystkie stacjonarne mam za darmo. Na komórki dzwonię z tel. komórkowego. Telefon stacjonarny mam ze względu na net. Wcześniej miałam net z kablówki więc tel. odłączyłam.

Gość ANNAZGRABOWAXDDDD
szkoda mi troche!!

Gość waterprof
To coś rzeczywiście musisz mieć tam nie tak. 100 zł to bardzo dużo. ja jak miałem telefon to nawet 100 nie wychodziło mi z abonamentem za internet. zresztą za mniej kupiłem sobie bilet na Queen do wrocławia (grają 7 lipca), więc widzisz, że to nei małe pieniądze. A kontaktowałeś sie z ich konsultantami?

Gość powiem i ja....
ale czego Ci szkoda ?....po pierwsze to nie tak od razu Ci odłączą bo to chwilę potrwa ....a po drugie w każdej chwili możesz mieć go na nowo....kwestia czy nie szkoda Ci kasy

Gość niuda
No ze stacjonarnego dzwonię tylko na stacjonarne (bo za darmo) a na komórki to z komórkowego. Pasuje mi taki układ -gdyby dało się net bez opłaty za linię to zrezygnowałabym. ale cóż urok netu na linii TP. Czego ci żal? A może zmień na inną taryfę?

Gość ANNAZGRABOWAXDDDD
sluchajcie dzownilam na bl dowiedzialam sie ze to jest najnizszy obecnie abonament chyba ze zdecyduje sie obnizyc go decydujac sie na umowe lojalnosciową (12m-cy abonament ten bedzie kosztowal 45,14 na 24mc-e 40,01) chyba ze np wezme (p.startowy na 12-mcy 40,08 na 24-mce 34,00 abonament ten nie zawiera bezplatnych minut ) co wy na to???

Gość ANNAZGRABOWAXDDDD
raczej na rezygnacje sie nie zdecyduje przemyslalam to i doszklam do wniosku zerzadko korzystam z komorki choc tez dowiedzialam sie ze na chwile obecna bez abonamentu mam nadzwonione na 67,00 +abonament 50 zł ;)