Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forbesowa

moj facet ciagle mowi o swojej bylej zonie

Polecane posty

Gość forbesowa

nie ma dnia zeby moj facet nie wspomnial o swojej ex zonie ,wiem ze trzyma sms w ktorym ona wyznaje ze zawsze bedzie dla niej mezem ,czasami sprawdzam jego tel i teraz tez wiem ze wykasowuje wszystkie swoje smsy od niej albo te ktore do niej napisal i cala ta sytuacja k... mnie niepokoi.byl w separacji 3 lata od roku jest rozwiedziony ,on chcial rozwodu ....ja tez jestem rozwiedziona ale w ogole nie mysle o swoim ex dlatego wydaje mi sie dziwne jego zachowanie .

Gość dziwne zachowanie Twojego
męża. chyba jest troche niedojrzały.

Gość dfdfsczxVC
rozstań się z nim, jeśli facet ma w telefonie smsa od swojej byłej z wyznaniem takim to ja bym mu juz papa dawno powiedziała. I jeszcze codziennie o niej gada??????? horror, zacznij ty gadac o swoim byłym codziennie może coś do niego w koncu dotrze

no dobra wiadomo ze z tym codziennym gadanie to przesadzilam ale zdarza sie to bardzo czesto

Gość tyyybuuu
cooooo???? wypierodoliłabym takiego za drzwi i powiedziała zeby wybierał "albo ja albo twoja żonka" kobiety miejscie jaja nie dajcie sobą pomiatać! gdyby ten facet cie naprawde kochał to nie wspomniałby nawet jej imienia bo juz po 1,5 roku by o niej zapomniał. Bardzo mi rpzykro ale on ja kocha