Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady-in-red

Czy pocałunek przyniósł zakochanie?

Polecane posty

Gość lady-in-red

Od dawna podobał mi się jeden mężczyzna. Uwielbiałam słuchać jego głosu(pięknie śpiewa) i rozmawiać z nim. Nieczęsto miałam okazję, ale z każdej chętnie korzystałam. Wszyscy dookoła wiedzieli jakim jest człowiekiem - typowy wyrywacz, z mnóstwem panienek na koncie. Jedno trzeba mu przyznać - nigdy nie wprowadza w błąd i kobiety, które się z nim spotykają wiedzą, ze miłości z tego nie będzie. Któregoś razu pocałowaliśmy się. Nie był to jakiś głęboki pocałunek, a raczej delikatne muśnięcia. On przerwał i mnie przytulił. Wiedział, ze nie jestem z tych lekko traktujących takie rzeczy. Powiedział, że jest skur*** i że,jeśli do czegoś by doszło, mogłabym się zakochać a on by mnie zranił. Przytulił mnie i poczułam się tak bezpiecznie.Całą noc rozmawialiśmy potem. Od tamtej pory go nie widziałam, a minęło już pół roku. Ciągle o nim myślę i chyba jestem zakochana....

Lepiej było się wyspać, a nie całą noc rozmawiać. Ja jak się nie wyśpię, to jestem nie do życia.

Gość lady-in-red
Czasem warto się nie wysypiać. Szkoda tylko, ze od tamtej pory zdarza mi sie to dość często, chociaż już nie mam z kim nocy zarywać. Tylko te głupie myśli jakoś mi spać nie dają :P

Gość lady-in-red
Zastanawiam się, jak o nim zapomnieć, bo czuje, ze poki co, mimo, ze jest mnóstwo porządniejszych facetów, on wydaje mi się yć ideałem... chociaż nie jest!

Gość lady-in-red
Właśnie sobie przegladam jego zdjęcia.

Gość patuniaa5
dla niego był to tylko pocałunek. radzę Ci zapomnieć bo gdyby on czuł to samo na pewno by się odezwał

Gość lady-in-red
Tarotko, dziękuję, ale ja wiem, ze z jego strony nie ma ani jednego, ani drugiego. Podobam mu się w jakiś sposób, ale nie jakoś bardziej niż setki innych dziewcząt. Tu chodzi o to, ze ja nie potrafie sobie z tym poradzić mimo, ze wiem, ze to głupie. Staram się zapomnieć, ale nie mogę...

Gość luczilla
A co on takiego w sobie ma? Niektóre dziewczyny są głupie i same stwarzają sobie problemy. Jeśli wiesz, ze jest skurwysynem i sam Ci to powiedział, to znaczy, ze tak jest. Szukaj innego obiektu

Gość NIEROZUMIŁ
Dziewczyny, ja jestem fajny i idealny, to po co myślicie o jakichś lamerach :D Śpiewać tez umiem, jak się napiję :D

Gość EROS_heros
A ile ty masz lat, bo nie kumam jak można być taką idiotką. dziweczyno, on cie nie chce, wiec miej go w dupie i wex sobie innego. proste, bez filozofowania

Gość lady-in-red
To może i wydaje się być proste, ale jakoś nie dla mnie. Nie chcę, zeby mi się podobał, ale tak jest i już. Mam 22 lata

Gość co-by-tu??
A co ten gość ma w sobie? Jest mnóstwo fajnych facetów bez dziewczyn. Zwłaszcza w twoim wieku. Co on ma czego inni nie mają? Może boisz się związku i szukasz niedostępnych obiektów?

Gość EROS_heros
Co ma w sobie!? Nie rozśmieszaj mnie, dziewczyny lubią skurwieli

Gość boaDusiciel
Dziewczyny, tacy faceci nigdy nie kochają. Chcą umoczyć i tyle. Kobiety są inaczej zbudowane. Tyle.

Gość dajkkajsdnkasn
To niby pisze 22-latka? Wyglada jak jakaś nasto, która się podszywa :D

Gość co-by-tu??
a w ogóle, to który to był twój pocałunek w życiu, ze taki temat nadałaś? Bo piszesz, jakby był pierwszy, więc faktycznie nie wiem, czy naprawdę masz te 22 lata