Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w potrzebie

Tarot - Kto zinterpretuje mi karty? Prosze

Polecane posty

Gość jestem w potrzebie

Zadalam pytanie czy sie rozejdziemy: 4 bulaw As mieczy 5 mieczy pozniej wyjelam jeszcze 3 karty 4mieczy 10 monet 9 monet zapytalam jak sie potoczy moje zycie dalej 3 monet 3 mieczy 2 mieczy A gdy chowalam juz karty wypadly mi 3 karty slonce krolowa mieczy krol mieczy Kros mi pomorze zinterpretowac ten rozklad?

Gość jestem w potrzebie
zy sie rozejdziemy: 4 bulaw - romans As mieczy - kłótnie, nieporozumienia, burzliwy czas 5 mieczy - zdrada pozniej wyjelam jeszcze 3 karty 4mieczy - stagnacja, rozpacz, zmeczenie, rezygnacja z walki o zwiazek 10 monet - zakonczenie romansu 9 monet - wybor - zycie w samotnosci zapytalam jak sie potoczy moje zycie dalej 3 monet - chec powrotu 3 mieczy - Koniec okresu zlamanego serca , poczatek nauki by przetrwac strate i odrzucenie 2 mieczy - wybor miedzy 2 osobami Jaki trudny do ogarniecia ten rozklad :(

Gość jestem w potrzebie
pewnie go zle zinterpretowalam

Gość Jestem w potrzebie
Ktos pomoże?

Gość jestem w potrzebie
Nie ma tutaj zadnej wrozki?

Gość Aleksandra71
Najlepsza wrózka według mnie to Pani Grażyna, dzięki jej radom odzyskałam chłopaka, jej numer to 708-403-155 i nie jest drogo, coś koło 2,58zł za minutę o ile pamiętam

Gość Paula62
Mnie w trudnej życiowej sytuacji pomogła wróżka Grażya, od tej pory często korzystam z jej porad, jakby ktoś chciał, jej numer to 708-403-155 od razu dodam że nie zdziera jak inne, polaczenie kosztuje 2,58zł min

Gość gość
Jezu, wypfietralaj z ta nahalna reklama Grazyny, na kazdym topie jestes, poodkurzalas jakies smieci zprzed dekady zeby sie dennie zareklamowac :o :o :o

Gość gość
Zadzwoniłam i muszę przyznać nie spodziewałam się że Pani Grażyna z http://wrozkagauri.pl będzie wiedziała aż tak wiele o mnie i moim życiu. Naprawdę ma dar. Co do wróżby to trzeba poczekać bo dzwoniłam wczoraj.