Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazakrecona1243

włosy kręcone- jak spinać, jak ściąć- jakie porady?

Polecane posty

Gość zazakrecona1243

mam włosy kręcone za ramiona, codziennie chodze w rozpuszczonych ale nudzi mi sie troche ta fryzura, zawsze jak ide do fryzjera to 10 minut i jestem obcięta, byle jak, nic specjalnego, nawet ładnie mi sie nie ukladaja, zawsze musze cos jakas spinką spiąć, niektóre dziewczyny to maja takie fajne te fryzury, a ja po prostu juz codziennie rano z nimi walcze, jakby je tu ulozyc i w ogole, dziewczyny macie moze jakiej porady, oczywiscie te ktore maja krecone wlosy, jak mowicie fryzjerowi zeby was obciął? albo jak je spinacie zeby powstala fajna fryzura?doradzcie cos,prosze

Gość krecone wlosy sa chujowe
kup se prostownice

Gość zazakrecona1243
nie chce ich prostować

kup peruke, faceci wola proste wlosy🖐️

Gość zazakrecona1243
moze ktos inny sie wypowie?

nikt sie juz nie wypowie, bo tak jak napisalem, faceci lubia proste wlosy

Gość kręcone włosy są zajebis..
Kręcone włosy są mega seksowne! moja dziewczyna ma kręcone i wyglada to zajebiscie! już kilka razy zdarzyło sie ze ktos pyta ją co robi z wlosami ze tak fajne wyglądają ;) więc nie przejmuj się chociaż ;p uzywa ona: http://www.kerashop.pl/sklep-kosmetyki/detale/2218/42/kosmetyki-do-wlosow/wlosy-krecone/goldwell-stylesign-curl-twist-around-2-fazowy-lotion-do-lokow.html i http://www.kerashop.pl/sklep-kosmetyki/detale/867/42/kosmetyki-do-wlosow/wlosy-krecone/loreal-hair-mix--krem-kontrolujacy-przesuszone-loki-150-ml.html miliony dziewczyn chętnie zamieniłaby się z Toba na włosy jestem fotografem i zawsze kręcimy dziewczynom włosy bo wyglądają bardziej seksownie ;) Pozdrawiam ;)

Gość yxcvb4567890
i znowu reklama:O

Gość hej to ja nudziara
ja tez mam krecone wlosy wiecznie takie same , wiecznie obciete nie tak jak bym chciala Wszyscy mowia ze sa sliczne a ja nie moge na nie patrzec Wygladam beznadziejnie Nie chce ich prostowac bio proste wlosy mi nie pasuja Faceci lubia krecone wlosy:) wiem z doswiadczenia Wlosy rzadko jakos upinam bo mam odstajace koncowki uszu