Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truśka00

gdzie na lody - Wawa

Polecane posty

Gość Truśka00

Wczoraj byłą piękna niedziela :) i byłam z przyjaciółką na przyjemnym spacerze:) Chciałyśmy wstąpić gdzieś na dobre lody, trafiłyśmy na jakąś lodziarnię, ale okazały się mega słabe... same chemiczne smaki - guma balonowa itd ;/ Macie jakieś sprawdzone fajne miejsca w Wawie? Gdzie dają dobre lody?

Malinova robi szał, chociaż dla mnie nie ma rewelacji... Grycan robi dobre lody

Gość Truśka00
pierwsze słyszę o tej Malinovej ... muszę spytać wójka googla :p A Grycan jest w galeriach warszawskich prawda? Faktycznie kiedys byłam w Arkadii i jadlam tam firmowy przysmak czy coś takiego i było ok!

Gość proekozielona
malinowa na niepodleglosci smaka mi narobilas ;) a juz zamkniete pewnie

Gość Truśka00
no to muszę sprawdzić to miejsce jak takie dobre! Dziś w spożywczaku rzucił mi się w oczy Grycan, o którym pisał ktoś wyżej - wziełam pudelko sorbetu - kurcze czuć w nich te malutkie pesteczki owoców ! Już wyślałam, ze sama chemia tylko wszędzie rządzi

Gość trolololololo
pierwsze słyszę o malinowej. lody to w lodziarniach, jakies tam spozywczaki to sobie daruj. na nowym swiecie jest grycan, propocje na sorbety teraz mają, dobre

Gość bufka lubi plakac
no jak to gdzie !? do Maca!!!

Gość nikt nie wie
najlepsze lody są w Pertutti w Blue city, poziom1. Przepyszne lody i desery, marzenie moje.....:( , naturalne, pyszne-niestety już nie mieszkam w Warszawie i nie mam możliwości jeżdżenia na te lody-ale Wam polecam

Gość karotka dewotka
nienawidzę warszawy. ludzie tam uwazają się za taaaakich światowców i probują się podporządkować zachodnim normom a w rzeczywistości słoma z butów wyłazi bardziej niż takim, ktorzy pochodzą z wioseczek.. o!

Gość PSYCHIATRIA
GRYCANY !

Gość Alojzy babel
mnie grycany nie smakują, kupiłam raz w supermakecie i zwykłe lody jak algida czy inne w pudełkach.

Gość do karotki dewotki
masz racje, sami karierowicze i materialiści

Gość gośćXYXZ
Ja też nie lubię przereklamowanych lodów. I proponuję patrzeć wam dziewuszki na składy tego co kupujemy w sklepach bo to woła o pomste do nieba!! Jesli chcecie sprawdzonej lodziarni to zajrzyjcie do Lodzi - w internecie jest nawet filmik jak robia lody :) hehe

Gość gość
grycan dla mnie za wodnisty i za słodki, polecam jednorożca na narbutta, lodziarnia baśniowa pl grunwaldzki oraz na kasprowicza jedna jest

Gość gość
Ja tez uwielbiam lody z lodzi <3 Fajnie ze ciagle sa nowe smaki!!! :) Mozna i zjesc cos "slodkiego", ale wiedziec z czego to jest!

Gość gość
Przepyszne lody robią w Sweet Home - http://www.sweet-home.pl/ . Co niedzielę z córcia odwiedzamy ich cukiernię na Woli. Lody mają cudowne, polecam się wybrać :)

Gość gość
jak z połykiem to najlepiej na centralnym za gałę dobrze płacą !!! :D

Gość gość
My z dziećmi często chodzimy do cukiernie Sweet Home na ul. Filtrowej na Ochocie. Mają takie lody robione na miejscu, sa mega pyszne. Szczególnie polecam skosztować mięty z czekoladą :)

Gość hania_mania
do cukierni warszawskiej przy palcu wilsona koniecznie bardzo przyjemne miejsce dla dziciaków, do tego bardzo duży wybór lodów rzemieślniczych. robią swoje już od dawna, wychodzą im świetnie ;) no i cały czas coś nowego wrzucają, to tym bardziej

Gość wercia512
zdecydowanie w Słodkiej Budzie przy parku Górczewska są bardzo dobre. wiadomo - cena robi sporą robotę, tak samo jak brak kolejek i leżaczki, ale lody same w sobie też bardzo solidnie wykonane i dobrze zmrożone, nie topią się długo po podaniu.