Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaanan

Kto mnie rozbudzi...

Polecane posty

Gość kaaaanan

Witam. To mój pierwszy temat tutaj. Mam problem z osiągnięciem orgazmu. Partner się stara, ale mi się nie udaje. Od dawna się masturbuję i osiągam satysfakcję. Moja fantazja chce zwierzęco, chce perwersyjnie, ale z jednym partnerem nie da się tego stanu osiągnąć. Ktoś ma podobnie i zna remedium?

Gość tryskacz83
Hej :-) Odezwij się do mnie na tryskacz83@o2.pl Chetnie Ci pomogę

Gość kaaaanan
A jakie masz doświadczenie? Rozumiem, że nie wszystko wywala się na forum, ale nawet nie dałeś żadnej podpowiedzi :P

Gość tryskacz83
Napisz maila proszę lub wyślij mi adres. Nie chce pisać na forum. Ale nie pożałujesz. Możemy się też spotkać przed kamerka. Będziesz zadowolona

Gość kaaaanan
Kamerką? Ja pytam o profesjonalistę, o kogoś kto ma pojęcie o rozbudzaniu i problemach związanych z seksuologią a nie o sieciowego ekshibicjonistę... Źle trafiłam :(

Gość tryskacz83
Mam pojecie. Napisz maila proszę postaram się pomoc

Gość kaaaanan
Bardzo więc proszę o orientacyjną wykładnię. W kilku zdaniach, a sama ocenię Twoje pojęcie. Nie trafiłeś na napaloną małolatę, którą zadowoli byle penis przed kamerką.

Gość Wacuaf z przedmieścia
Ile masz lat? Mieszkasz ze swoim facetem?

Gość kaaaanan
Mieszkam :D Mam 26 lat

To rzecz jest w niedopasowaniu temperamentów. On jest dla Ciebie przewidywalny, za delikatny, bez polotu, finezji, fantazji.

Gość tryskacz83
No więc tak, spotykam laskę, bajera na wizytę w kawiarni, potem hotel. Od wejścia ją rozbieram niecierpliwie, rzucam na łózko, gryzę w cyca i targam jej pieroga coby ją podniecić. Potem znienacka zatykam jej usta moim pytongiem sterczącym jak kolumna Łoszingtona w Waszyngtonie, aż się biedna dławi i dobrze nawilżonego pakuję jej w tzipkę.

Gość tryskacz83
Po trzech ruchach tryskam jej z mojego 12 centymetrowego potwora prosto w oczy by nie zobaczyła jego rzeczywistych rozmiarów :classic_cool:

Gość kaaaanan
Wacuaf z przedmieścia Nigdy nie miałam orgazmu z facetem, z któym byłam w łózku. Zawsze przy swoich fantazjach. A były nimi orgie, wymiana partnerów. Tak, ukarzcie mnie, ale to mnie od zawsze kręciło. Faceta swojego kocham i chce z nim sypiać, a nie potrafię się przy nim podniecać psychcznie, choć fizycznie podnieca mnie i rozbudza bardzo.

Mogę Cię ukarać bo i to pewnie Cię podnieca ;) Ponad 90% kobiet fantazjuje o seksie z kilkoma facetami alze zdcydowana większość poprzestaje na fantazjach. Nie szukaj tu problemu ale w temperamencie faceta (facetów).