Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o8i7uyhgtrfeds

BEZPŁATNE PRÓBKI PERFUM

Polecane posty

Gość o8i7uyhgtrfeds

czasem na stronie marki jakis perfum sa zakladki ze mozna sobie zamowic darmowa probke perfum, czy ktos juz korzytsal z tego? czy naprawde przysylaja do domu takie probki czy to tylko pretekst zeby wyłudzic twoje dane? bo tam trzeba podac dokladne dane adresowe itd..

Gość taka jedna co trochę się zna
ja kiedyś dostałam próbkę (mini produkt) tuszu do rzęs chanel, i wiele innych króbek też dostawałam, choć akurat nie perfum, ale zaryzykowałabym co mi tam ;)

Gość o8i7uyhgtrfeds
ale to bylo na pewno za friko wszystko? nie ze przyjdzie do mnie poczta i zaplacic bede musiala za przesylke czy cos?

Gość taka jedna co trochę się zna
jeśli nie ma nic małym druczkiem - to za friko ;) kiedyś jak miałam więcej czasu o wyłapywałam w sieci takie różne darmochy a to koszulka, a to długopis, a to smycz, a to mapa, to herbatka czy szampon za nic nigdy nie płaciłam!

Gość Bezpłatne kosmetyki!
Odbierz DARMOWE pudełko ShinyBox, -Testuj wysokiej jakości kosmetyki, -Poznaj produkty renomowanych firm, -Wysyłka GRATIS ShinyBox to pięknie zapakowane pudełko z pięcioma mini produktami kosmetycznymi, dostarczone do Twoich drzwi każdego miesiąca. To sposób na poznanie najnowszych trendów w kosmetyce, odkrycie luksusowych produktów oraz wypróbowanie ich przed zakupem. http://shinybox.pl/?ref=c61d2aa Polecam. Kosmetyki sa napawde super!

Gość gość
przyjdzie ci kartka z naklejka pod ktorą jest probka do potarcia, taka jak w katalogach srajvonu.

na stronie PUMA, LACOSTE nie płacisz nic. wszystko pocztą dostajesz do domu. proponuje poszukać freestuk czy jakoś podobnie, strona anglojęzyczna, ale większy wybór próbek i nie tylko perfum.