Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina85

stosunek przrywany+prezerwatywa w 8 dzień cyklu

Polecane posty

Gość Nina85

Witajcie Dziewczyny :) Mam do Was pytanie, mam 22 lata i może nie która z Was będzie się ze mnie śmiała gdy to będzie czytać. Wczoraj wieczorem postanowiłem pierwszy raz ze swoim chłopakiem po 4 latach związku. Oczywiście dużo czytałam o antykoncepcji. Wczorajszego wieczoru wybraliśmy dwie metody: stosunek przerywany wraz z prezerwatywą. Od samego początku chłopak miał założoną prezerwatywę a gdy dochodził wyciągnął penisa po czym sama widziałam jak prezerwatywa się napełnia :) Chciałabym się dowiedzieć czy jest możliwe aby była od tego w ciąży? Dodam, że był to mój 8 dzień cyklu. Prezerwatywa nie posiadała żadnych dziurek,a była sprawdzona napełnieniem wody- wiem pomysł beznadziejny ale tak zrobiliśmy. Proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam

Po pierwsze przed użyciem prezerwatywy nie powinniście nią eksperymentować i napełniać ja wodą... Prezerwatywa od razu po odpakowaniu powinna być użyta, a mianowicie założona na członka... I w ciąży na pewno nie jesteś, skoro nie skończył w Tobie to nie masz żadnych obaw, żeby tak myśleć

Gość grtyre5y6
Do psychologa z taką paranoją ciążową a nie seks uprawiać. Jak jest gumka to po co jeszcze przerywany ? Jak bym była facetem to bym rzuciła taką histeryczkę.

Gość konnvict
autorka pewnie ma na myśli,że po stosunku nalali do niej wody by sprawdzić ewentualne jej ubytki. Jasne,że nie jesteś,ale wiem jak to jest na początku. Polecam Ci gumki i globulki dają pewność zbliżoną do tabletki więc będziesz czuła się pewniej no i w przypadku ewentualnego pęknięcia gumki przyda się dodatkowe zabezpieczenie.

Gość widzisz a nie grzmisz !!!!!!!!
Ty masz 22 lata ?? Nie wierze !! DUzo przeczytałaś, tak ?? Chyba w Bravo GIrl -8 dc ( nawet przy cyklach 28 dniowych to dni niepłodne ) - stosunek przerywany - prezerwatywa, która niepękła ( zakładając,ze sprawdzała ja PO a nie PRZED ) a ona sie pyta czy może zajść w ciąże !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość artyleria26
8 dzień cyklu rzeczywiście jest niepłodnym przy cyklu 28 dniowym - ale przecież orgaznim kobiety to nie zegarek i owulacja może się przesunąć. Autorko jeśli boisz się, że zajdziesz w ciążę przy stosowaniu prezerwatyw to kup sobie może tester płodności. Teraz są takie na śline np afrodyta. W dni niepłodne nie ma szans na zaplodnienie. A jeśli wypadną Ci dni płodne i prezerwatywa pęknie - będziesz wiedziała co robić :)