Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yellowka

Wkurwia mnie pogoda w Polsce, wakacji nie idzie zaplanować

Polecane posty

Akurat mam urlop na początku lipca, planujemy z facetem wyjechać nad morze, kwatera już zaklepana, a tu kurwa mać okazuje się, że ma być zimno i deszczowo. W tym poyebanym kraju nie da się wyczuć kiedy bedzie dobra pogoda na wyjazd. Co wakacje to mam ten sam problem :o

Gość Musicie sie od tego wreszcie
uwolnić Przez dwa lata niech każde z was odkłada 500zł co miesiąc Kupcie duże auto coś czym moglibyście podróżować daleko I wybierzcie południe np Chorwację

Gość 3432432
nie kazdy chce za granice, ja mammiejsca co lubię tez w kraju. chyba jest cpraz bardziej deszczowo, czy tylko mi sie wydaje?

500 zł mam odkładać? No nie wiem, może jeśli będę zarabiac 3 razy tyle co zarabiam. Na razie to nierealne.

A co do lipca i polskiego morza to druga połowa lipca i pierwsza sierpnia nad morzem zachodniopomorskie będzie piękna słoneczna i b.ciepła Zarezerwowana od roku przez pewną bardzo wpływową parę która spędzi tam wakacje. Mają wpływy u kogoś od kogo zależy pogoda.

Gość 500 zł co miesiąc ?
a to dobre hehehe! to chyba pojadą za rok na wycieczkę w kosmos

Pytajcie odpowiednio wcześniej jaki termin wybierać nad polskim morzem i gdzie się kierowac to wam powiem mogę to zrobić z prawie rocznym wyprzedzeniem.

Gość Czarna Kiti Iwka
nom ja mam ten sam problem :/// chcemy z misiakiem jechac na wakacje nad morze i nie wiemy kiedy bo nie idzie zaplanowac przez ta pogode a te dlugoterminowe sa c**ja wartem ;/

No oni też wolą polskie morze i zawsze ich pobyt jest udany-rok-rocznie

Dlatego od lat wyjeżdżam tylko za granicę. Jest ładna pogoda i wychodzi dużo taniej. Warunki też dużo lepsze.

No to w tym roku jedźcie po 25 lipca na dwa tygodnie to będziecie zadowoleni. Kierujcie się jak najdalej na zachód byle nie świnoujście bo tam nudno!

Gość 3432432
o czesc Poznaniaak! :) A kiedys u wac nie było tak mokro w tym UK? TE zmiany klimatyczne to jednak fakt chyba...

Żebym ja tak mogła sobie ustalać kiedy chcę jechać, to bym to zrobiła. Ale urlop muszę zaklepać sobie z paromiesięcznym wyprzedzeniem i potem nie mogę już tego zmienić.

Rok temu o tej porze mnie tu nie było jeszcze, ale podobno było fajne lato, a teraz ciągle pada, powodzie...

No to na drugi rok tak jedźcie bo oni ostatnio rok rocznie tak jeżdżą i jest fajnie

Gość kundelmama
dlatego w Polsce najlepiej znaleźć miejsce, gdzie nie będziesz się nudzić pomimo paskudnej pogody. polskie morze jest piękne o każdej porze roku, no ale wiadomo - jak ktoś lubi plażowanie, to deszczowa pogoda mu nie na rękę. ja pojechałabym do primavery w jastrzębiej. mają swoje spa, masę atrakcji dla dzieciaków, także nikt nie ma prawa się nudzić. a w razie pogody - bliziutko do plaży :)

Gość a co jest strasznego
zapraszam do irlandii, tu jest zimno i leje codziennie

Gość denisja
To ktoś jeszcze jeździ nad Polskie morze ? współczuje

Gość karciel
Zobaczcie to - http://wirtualny-wojownik.pl/wypoczynek/ Ogólnie wakacje zagraniczne nie muszą kosztować kosmicznie dużo, kwestia organizacji i planowania, na pewno da się tanio wyjechać za granicę.