Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BlondiTzn

Tania kwatera w Kołobrzegu - okolicach POLEĆCIE !!!

Polecane posty

Szukam taniej kwatery w Kołobrzegu lub okolicach (Grzybowo, Mrzeżyno, itp). Głównie zależy mi na łazience oraz lodówce w pokoju. Szukam już długo w internecie choć nie wiem czy nie pojedziemy z chłopakiem w ciemno bo nie jest łatwo znaleźć czegoś poniżej 45 zł/os. Będę wdzięczne za wszelką pomoc :)

cóż za trafne spostrzeżenie... ;/ a łazienkę dzielić z obcymi ludźmi, a jedzenie chować pod poduszką. no powodzenia.

Gość taka jedna z wrzesnia
Ja jestem z Kołobrzegu ;)

Z tego co się orientuje to kwatery w samy Kołobrzegu są dość wysokie , zwłaszcza że jeżeli się wybierasz na urlop w połowie lipca to ceny mogą pójść jeszcze bardziej w górę z racji tego że ma się odbyć Sunrise ;-) Osobiście poleciła bym Ci jakaś mała miejscowość pod Kołobrzegiem np . Dźwirzyno ;) Fajne miasteczko i przede wszystkim plaża nie jest tak zatłoczona jak w mieście ;)

Gość 8y3ihjreiw
za 45zł to polecam pole namiotowe, natomiot musisz wziać we wlasnym zakresie

Gość ahaha7yuw
poniżej 45zł chcesz miec pokoj z lazienka i lodowka? zapomnij !!! :)

Moi znajomi mają mała agroturytkę na wsi pod Kołobrzegiem ( 17 km od miasta .. 5 km od Dźwirzyna i 7 od Mrzeżyna ) Tutaj masz ich stronkę ;) Doba kosztuje ok. 30 zł http://7dziewczyn.pl/

Bardzo fajna ta agroturystyka, naprawdę !! :) ale dużo kasy może pójść na paliwo nad może, czy do Kołobrzegu :( ale coś za coś. Dziękuje Ci bardzo za pomoc, na pewno przemyślimy Twoją propozycję :)

Agroturystyka jest świetna ;) Panuje tam też dość dobry klimat i przede wszystkim właściciel to bardzo mili ludzie ;)