Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_pytka

duzo czy malo

Polecane posty

Gość ona_pytka

hej, czy taki jadlospis na caly dzien to duzo czy malo: rano-bulka sucha potem spagetii 100 g potem gol;abek z bulka,. pozniej 2 marchewki i na kolacje bulka z pasztetem i warzywami

Gość dr marchewka
Więcej surowcyh warzyw i owocw, na czym Twj organizm ma funkcjonować jak mu dostarczasz tylko puste kalorie ?

Gość Lachane
za mało jesz do obiadu

Gość Ona_pytka
chodzi o to ze przez jakis czas wymiotowalam po kazdym posilki... i schudlam duzo. TeraZ chce nadal chudnac ale bardzoiej "zdrowo". Stad taki jadlopspis. Nie jadlam nigdy sniadan wiec ta bulka ledwo mi weszla

Gość yughkyu
nie rozumie dlaczego, te które maja diete, zazwyczaj jedzą lekkie śniadania, ale na kolacje zawsez ful i tłuste :o przeciez to głupota :o

Gość yughkyu
nie romumiem*

Gość ona-pytka
nie wiem czy malo warzyw bo byla w warzywami mam na mysli ok pol pomidora, pol ogorka, rzodkiewka

Gość ona-pytka
czy bylka z pasztetem i warzywami jest ful tlusta? Bo rano nie ma sie ochoty na jedzenie(ja nie wiem) a o kolacji mowie ok 3 h przed snem

Gość yughkyu
po co jesz tyle na kolacje? organizm nie potrzebuje wieczorem jedzenia tylko rano i w dzień :o

Śniadanie jest bardzo ważne. Znam kilka osób, które włączyły pożywne śniadanie do swojego menu i od tej pory czują się lepiej

Gość yughkyu
pasztet na pewno nie jest tłusty :o

Gość 0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-
jedz na śniadanie owoce np banany bo owce daja rano porzadnego kopa. Obiad do obaidu wiecej cieleiny, sałataka jakas swieza, ziemniaczki, troszke warzywek gotowanych. przgryzaj surowe warzywko lub owoce w ciagu dnia. Te bułki to sobie daruj, no chyba ze zastapisz to pełoziarnistym pieczywem z pomidorkiem, rzoedkiweka , ogóreczkiem. Nie przytyjesz jelsi bedziesz sie racjonalnie odzywiac, bez obiadania i troszke ruchu.

Gość 0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-
pasztet to sam tłuszcz

Gość yughkyu
Siogun dokładnie, też kiedyś nie jadłam śniadań, albo byle jakie odkad zaczełam jeść pożywne śniadania jest lepiej :)

Gość Lachane
zgadzam się jak zjesz pożywne śniadanie to zaowocuje przez cały dzień. Nie będziesz odczuwać wilczego głodu. Jedz często posiłki i w małych ilościach bogate w białko i proteiny a na pewno schudniesz. Potem stopniowo dodawaj sobie kalorii, żeby utrzymać wagę i już nie chudnąć więcej.

Gość ona-pytka
mozliwe ze macie racje

Gość lucynkaaaa29
za duzo pieczywa za mało nabiału,owoców i warzyw

Gość ona_pytka
macie racje, ale po prostu na szynko tylko bulka wpada mi w rece:(

Gość yughkyu
ale zobaczysz, że jak zacznie mniej jesc na kolacje, to rano bedziesz bardziej głodna i zaczniesz jeść pożywne śniadania i organizm się sam przestawi i tym samym bedzie mial mozliwosc spalania tego co zjesz w dzień.

Gość ona_pytka
miejmy nadzieje ze tak bedzie:)

Jesz mało i syfiaście. Bułka powinna być z jakąs wędliną i warzywami. 100 g spaghetti, co to jest? Głodówka :P Po co znów bulka do gołąbka? Na kolację znów buła...