Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaloalalgaga

masaż antycelulitowy- więcej celulitu czy to mozliwe ?

Polecane posty

Gość kaloalalgaga

cześć. od jakiegoś czasu zauważyłam celulit u siebie, albo jak to inaczej nazwać po wewnętrznych bokach nóg- skóra nie równa i widozne takie krechy duże, ale to nie rozstępy, wieć nazwijmy to - nierownosc skory. pozniej na dupeczce celulit ale nie wazne. w każdym razie nie było to jakos masakrycznie duże ale jak wiadomo trzeba przeciwdziałać nawet jak nie rzuca się w oczy. zaczęłam robić masaż nóg i dupeczki plus jakiś tam krem antycelulitowy. i pytanie : czy możliwe jest ,że właśnie po masażu ktory staram sie robic codziennie to skora na tych nogach naciągnela sie jeszcze bardziej i te krechy'' są jeszcze wieksze ? masaż robie w kierunku serca tak jak nakazują, gładzenie, szczypanie, pięść zaciśnięta i odbijanie pięści na skórze, wałkowanie jak ciastem. więc jak to jest ? może ktoś z waszych znajomych miał taki przypadek albo wy same ? :)

Gość justyna:)
najlepsza metoda na cellulit jest ruch wiem cos o tym,masaz pomaga tylko na chwile bo po nim te nierownosci znikaja ale po jakims czasie robi sie to samo

Gość na cellulit to tylko
schudnąć, u mnei wystarczy że zrzucę 3-5 kg i już jest ok pomaga też najtańszy balsam z Carrfoura