Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisienka19

WYNIKI MATURY 2012

Polecane posty

Gość wisienka19

hej, czy ktos z poprzednich rocznikow wie moze jak wyglada rozdanie wynikow egzaminu maturalnego? w jakiej formie sie je dobiera i czy jesli nie zaliczylo sie jednego przedmiotu jestesmy w jakis sposob informowani o wynikach z pozostalych? z gory dzieki za info ;) a wszystkim tegorocznym maturzystom zycze w piatek satysfakcjonujacych wynikow :)

Gość dsdsdsdsd
podbijam czy wyniki będą wywieszone na wierzchu ?! :o nie chcę nikomu pokazywać swoich wyników.. a można odebrać świadectwo maturalne w późniejszym terminie??

Gość uuuuuuuuuuuuuuuu
wlasnie tez sie nad tym zastanawiam.....ja np musze isc w piątek na godz. 12 ....wydaje mi sie ze bedzie to rozdawał wychowawca. i tez nie bedzie mówione kto zdal a kto nie

Gość uuuuuuuuuuuuuuuu
wyniki nie będą wywieszone .....jedynie jezeli ktos pisze poprawke to chyba beda. ale co ty sie przejmujesz. i tak juz szkoly nie bedzie. nikt nie bedzie specjalnie przychodzil do szkoly by zobaczyc jak ci poszlo.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuu
a na jakiej stronie sie sprawdza wyniki ?> i kiedy one będą na stronie ? dzieki za odp

Gość dsdsdsdsd
powinno to było całkiem anonimowe, moje wyniki, moja sprawa, nikomu nic do tego, a nie, że nauczyciele mają do nich wgląd :o naprawdę nie mogę później tego odebrać, a co jakby mnie nie było w kraju w tym czasie? pierdole pójdę kiedy indziej jak nikogo nie będzie, chyba w sekretariacie się odbiera..

Gość wisienka19
ja tez mysle, zeby odebrac na spokojnie w poniedzialek, przeciez szkolne sekretariaty pracuja jeszcze do polowy lipca w zwiazku z rekrutacjami do pierwszych klas, byleby wyrobic sie w ciagu tygodnia do zakonczenia rekrutacji na studia. tez jestem zdania, ze wyniki powinny byc poufne. to przeciez kazdego prywatna sprawa, a jesli bedzie mial ochote to podzieli sie tymi info z wybranymi osobami. poza tym w piatek zanim oni wszystkim dadza te wyniki bedziemy czekac pewnie z kilka godzin i niepotrzebnie sie denerwowac. bez sensu.

Gość Genofcia
Przy odebraniu wynikow musisz cos tam podpisac, ze je odebralas. U mnie sie indywidualnie wchodzilo do gabinetu, dostawalo sie swoje matury, podpisywalo i wychodzilo. Wiec nikomu nie musisz pokazywac co masz. W momencie nie zdania jakiegos przedmiotu papierku z matury nie dostajesz, ale inne wyniki Ci podadza.

a mnie bylo tak ze wchodzilo sie pojedynczo do sekretariatu, dostawalas swiadectwo w teczce, podpisywalas w ksiedze ze odebralas i narra a jak ktos nie zdal np angielskiego to dostawal taki papier jak swiadectwo tylko bialy (zwykla kartka) i tam byly normalnie wyniki wszystkie;)

Gość fgjkghklgjl.jh;hk
u mnie była wyznaczona sala,w której siedziały babki i wydawały w ten dzień. jak ktos zdal mature to dostawał swiadectwo,a jak nie to taki kwitek z wynikami i jakies papierki do wypełnienia na poprawkę z jednego przedmiotu.

dostaje sie tylko taka karteczke z imieniem i nazwiskiej. Tam sa wypisane wszystkie przedmioty jakie sie zdawalo i na ile procent sie zdalo. Jesli ktos masz wszystko powyzej 30% to idzie po odbior swiadectwa jesli ktos mial mniej z ktoregos niz 30 % to albo poprawka, albo nei zdane. Jesli poprawka to niech sie szykuje na poprawke :D tyle w tym temcie

Gość w związku z maturą
po wyniki matury wchodzi się pojedynczo do sekretariatu nikt nie musi wiedzieć czy zdałaś czy nie, podpisujesz się i po sprawie, jak z niezdaną maturą to nie wiem.

Gość maturzystka01
Witam wszystkich !!!!! NIE ZDAŁEŚ MATURY Z MATEMATYKI ZAPRASZAMY NA DARMOWE KURSY W SZKOLE LOGISTYKI Już po raz drugi Międzynarodowa Wyższa szkoła Logistyki i Transportu we Wrocławiu w ramach EDULOG Edukacja Logistyczna, oferuje darmową pomoc w przygotowaniu do poprawki! Wykwalifikowana kadra akademicka służy pomocą i doświadczeniem. Terminy i godziny kursów: - 1-8 sierpnia, godz. 10:00-15:00 - 13-17 sierpnia, godz. 10:00-15:00 Zajęcia odbywać się będą w trzech grupach po piętnaście osób. Każdy maturzysta otrzyma zestaw darmowych materiałów dydaktycznych. Kursy dla maturzystów są darmowe. Po każdych zajęciach istnieje możliwość indywidualnych konsultacji z prowadzącym. Zapisy: Telefonicznie, mailowo bądź osobiście. Kontakt: Biuro Karier Międzynarodowej Wyższej Szkoły Logistyki i Transportu we Wrocławiu WWW.mwsl.eu e-mail: matura@msl.com.pl tel.71 324 68 68 Osoba kontaktowa : Agnieszka Nowosad