Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawy890

Po co kobietom orgazm?

Polecane posty

Gość abcdefgkobieta
Ciekawy890 abcdefgkobieta: Następna szklana kula zamiast głowy. Skąd wiesz, że nie nawidzę kobiet? Ciekawią mnie różnice, a nie stwierdzanie, że ktoś jest taki i owaki. problemy z czytaniem :P nie pisałam tego przecież o Tobie tylko o dżemie (ten o niku nddsdsdsds - psuje każdy temat tego typu wklejając jakieś teorie, wyzywając wszystkich od idiotów, niemyślących itp...) Pisałam o nim, bo zaraz popsuje Ci temat swoimi "mądrościami"

Gość Ciekawy890
faceic mysla że jak włoża do c*pki kutasa, to kobieta szaleje ze szczęścia. Prawda jest inna. Z tego nie ma żadnej satysfakcji. Zaczynają się karty powoli odkrywać...

Gość nddsdsdsds
Ciekawy890 musialem ci napisac tak lapatologicznie bo inaczej nie zrozumiesz, niestety

Gość uhjev
a ja wam odpowiem na tytułowe pytanie! rytmiczne skurcze występujące w czasie orgazmu powodują wyrzucenie zgromadzonego płynu, który jest składnikiem kobiecego ejakulatu. Objętość uwalnianego płynu może być znaczna ze względu na powtarzające się napełnianie i opróżnianie gruczołów w czasie orgazmu

Gość Ciekawy890
abcdefgkobieta Jaki miałaś wcześniej nick?

Gość abcdefgkobieta
Ciekawy890 nddsdsdsds :nie musze byc kobieta i facetem jednoczesnie by wiedziec ze jak walne kobiete z calej sily to bedzie ja bardziej bolalo niz jak walne faceta. Sama to stwierdzenie sprawia, że nie chcę nawet myśleć jak wyciągasz inne wnioski o kobietach. właśnie o tym pisałam. on uważa, że mimo, ze jest PRAWICZKIEM to o seksie wie wszystko, wie, ze kobiety odczuwają znacznie większą przyjemność z seksu i to one powinny o seks i facetów zabiegać. ponad to uważa, że kobiety są głupie itp, pozakładał na kafe z milion tematów na ten temat...

Gość Niebiessskoooka,,
I bez orgazmu kobiety można przekazać dobrą pulę genów. watpliwe. Facet nieudolny w sprawach seksu nie bedzie miał stałej partnerki a nawet jesli to bedzie notorycznie zdradzany z samcem alpha:) i nie wiem czy autor zdaje sobie sprawe z tego ze jednorazowy stosunek rzadko kiedy konczy sie zapłodnieniem. Do tego potrzeba w wiekszosci przypadkow dłuzszego pozycia, a kobieta nie wybierze do tego frajera ktory nie ma pojecia jak sie nia zajac. Widocznie umiejetnosc doprowadzenia kobiety do orgazmu wiąze sie z cechami u mezczyzny ktore sprawiają ze jego geny sa warte przekazania potomstwu

Gość abcdefgkobieta
Ciekawy890 abcdefgkobieta Jaki miałaś wcześniej nick? cały czas ten sam...

Gość Ciekawy890
Skąd wiesz, że nie rozumiem. Skąd facet, może wiedzieć jak kobieta przeżywa orgazm. Co to za facet?

Gość phiphiiii
ale to nie jest tak, że jeden stosunek i już zapłodnienie i dziecko. W przypadku współżycia w dni płodne to i tak dla osób zdrowych prawdopodobieństwo zapłodnienia jest 0,25 ( o ile czegoś nie przekręciłam ale na pewno nie jest 1). No i jeszcze trzeba w te dni płodne trafić. Komórka jajowa żyje 24h. Więc w sumie tych szans żeby "zrobić dziecko" jest dosyć mało. Im więcej prób tym lepiej :D. A żeby kobieta chciała próbować to dobrze żeby miała z owego próbowania jakąś przyjemność (tak samo jak faceci) . Jak ma to współpracuje, i szansa na dziecko większa. Jak nie współpracuje, unika, ucieka to owszem też dziecko może się trafić, ale prób mniej więc i szansa mniejsza. Orgazm nie jest konieczny ale pomaga. Taki bonus :P. A każdy lubi dostać coś ekstra.

Gość nddsdsdsds
Ciekawy890 nie trzeba byc jednoczesnie kobieta i mezczyzna by wiedziec ze kobiety maja wieksza przyjemnosv z seksu tak samo jak to ze facetom sprawa wieksza przjemnosv ogladanie meczow niz kobietom

Gość Ciekawy890
Nie jest konieczny - pierwszy sensowny wniosek

Gość Ciekawy890
On nie jest prawiczkiem.

Gość Ciekawy890
To skąd to wiesz?

Gość nddsdsdsds
Badania, juz dawno to zbadano. Jest takie cos jak nauka, badania naukowe

Gość abcdefgkobieta
znam wielu facetów, którym oglądanie meczu sprawia duuużo mniejszą przyjemność niż mi. Twoje teorie są na prawdę z dupy wzięte dżem...

Gość Ciekawy890
Jakie badania?

Gość nddsdsdsds
abcdefgkobieta zaraz sie doweimy ze to kobiety sa maniakami pilki noznej hahaha nie os mieszaj sie to jest wyjatek od reguly, regula jest innna

Gość abcdefgkobieta
Ciekawy on jest prawiczkiem, pisał o tym w swoich innych tematach, ale uważa, ze nie musi uprawiać seksu aby wszystko o nim wiedzieć bo "czytał o tym" i opiera się na "badaniach"... tyle, że badań akurat nie raczył wkleić ;)

Gość Ciekawy890
Porównywanie przyjemności z seksu kobiet i mężczyzn? Jaki był wspólny mianownik przy wyciąganiu wniosków z tego badania

Gość nddsdsdsds
Ciekawy890 naukowe, przeczytaj chcoiaz jedna dobra ksiazke powazne naukowca o seksie, to bedziesz wiedzial nie chce mi sie tlumaczyc takich podstaw

Gość Ciekawy890
abcdefgkobieta Gdzie pisał, że jest prawiczkiem? daj jakiś link by nie być gołosłowną

Gość abcdefgkobieta
dżem, pisaliśmy Ci to chyba z miliard razy - nie traktuj świata jakby był czarno-biały, bo nie jest. Tak - jest masa kobiet, które lubią piłkę nożną, i masa facetów którzy jej nie lubią - ODKRYCIE ROKU!!

Gość nddsdsdsds
Ciekawy myslisz ze dostaniesz linka? hahaha ona klamie, nie da ci zadnego linka

Gość Ciekawy890
Potłumacz i podaj tytuł tej książki, jestem taki niewierny tomasz i nie uwierzę w to co piszesz

Gość po to zeby chcialy uprawiac
seks i populacja przetrwala.

Gość nddsdsdsds
abcdefgkobieta Co nie zmienia faktu ze to zdecydowanie wiecje facetow oglada pilke nozna niz kobiet, roznica jest ogromna

Gość Ciekawy890
Kim jesteś, bo widzę, że posiadasz wiedzę na wszystkie tematy

Gość Ciekawy890
Odbiegliśmy od tematu strasznie. Na razie mamy jeden wniosek- orgazm nie jest konieczny.

Gość nddsdsdsds
oczywiscie ze nie jest konieczny seks bez orgazmu moze byc dla kobiet bardzo przyjemny, nawet przyjemniejszy niz dla faceta z orgazmem