Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawy890

Po co kobietom orgazm?

Polecane posty

Gość Evvvvvka
i co w zwiazku z tym ze nie jest konieczny? Lepiej sie z tym czujesz? Kobieta i tak wybierze mezczyzne ktory jej go zapewni:)

Gość phiphiiii
no ale to, że nie jest konieczny, nie znaczy, że jest zbędny. Owszem da się żyć bez, ale z jest dużo fajniej. Taki wabik. Zachęta do odbycia stosunku. No i ułatwia zapłodnienie. Skoro w toku ewolucji się wykształcił to najwyraźniej się przydaje :)

Gość nddsdsdsds
nikt nie mowi ze jest zbedny chodzi o to ze nie jest konieczne, ale oczywscie jest pozadany

Gość nddsdsdsds
Kobieta i tak wybierze mezczyzne ktory jej go zapewni oczywiscie, a potem bedzie plakala po katach kogo wybrala jak sie ma takie kryteria doboru partnera to potem sie cierpi

Gość abcdefgkobieta
Ciekawy nie chce mi się teraz szukać, wejdź w jakikolwiek temat "pytającego dzentelmena" bo to on, znajdziesz identyczne teksty jak tu, no i na wielu tematach tego typu, których nawet założycielem nie był tez pisał to samo... tematy typu "dlaczego to mężczyźni muszą podrywać kobiety" itp, była tego na prawdę masa i nie chce mi się szukać, ale jak widzisz nie zaprzeczył ;) co do samego tematu - to orgazm teoretycznie nie jest potrzebny do zapłodnienia (choć ktoś pisał, ze pomaga w przesuwaniu się plemników) ale w praktyce zwyczajnie nie miałbyś okazji do seksu gdyby kobietom nie sprawiało to przyjemności (tak jak któraś napisała - bez orgazmu i przyjemności z seksu jest to dla niej jak oglądanie tv, i tu się zgadzam, zero przyjemności)

Gość nddsdsdsds
Ciekawy Mowilem ci ze nei da zadnych linkow, bo zwyczajnie klamie.

Gość abcdefgkobieta
"Kobieta i tak wybierze mezczyzne ktory jej go zapewni oczywiscie, a potem bedzie plakala po katach kogo wybrala jak sie ma takie kryteria doboru partnera to potem sie cierpi" a kto mówi, że ma takie kryteria wyboru? nie zmienia to jednak faktu, ze seks jest w związku bardzo ważny i to naturalne, że RÓWNIEŻ w tej kwestii ludzie chcą być "zgodni"

Gość Evvvvvka
Life is brutal. Mezczyzna z prawdziwego zdarzenia na rzesach stanie zeby jego kobieta miała orgazm. A ja nie chce faceta ktory moimi potrzebami sie nie interesuje, bo to nie rokuje dobrze w kazdej innej dziedzinie zycia:)

Gość abcdefgkobieta
"nddsdsdsds Ciekawy Mowilem ci ze nei da zadnych linkow, bo zwyczajnie klamie." dzem, dobrze wiesz że wklejasz te teksty ciągle w różnych tematach, brakuje tu tylko Twoich ulubionych njuunn i moorland, które bez problemu przytoczą więcej Twoich stałych cytatów, bo dużo częściej Cię czytały niż ja...

Gość nddsdsdsds
bez orgazmu i przyjemności z seksu jest to dla niej jak oglądanie tv, i tu się zgadzam, zero przyjemności) hahaha dobre bez przyjemnosci jest zero przyjemnosci - hahaha ale okdrywcze problem polega na tym, ze od pewnego czasu panuje KULT ORGAZMU ktory jest cholernie niebezpieczne juz teraz w seksie nie licyz sie nic wiecej niz orgazm, probouja nam wbic ze jesli ne ma kobieta orgazmu to seks jest dla niej nieprzyjemny, ba jest meka itd co jest zupelnie nieprawda nie sprowadzajmy seksu do orgazmu, bo seks to zdecydowanie cos wiecej

Gość abcdefgkobieta
Ciekawy proszę - tu masz jeden z tematów w którym uczestniczył (tym razem jako "obserwatortematu" lub "juras ogoras", znajdziesz wiele podobieństw w wypowiedziach, choć i tak usiłował się maskować.

Gość nddsdsdsds
Mezczyzna z prawdziwego zdarzenia na rzesach stanie zeby jego kobieta miała orgazm. A ja nie chce faceta ktory moimi potrzebami sie nie interesuje, bo to nie rokuje dobrze w kazdej innej dziedzinie zycie mozesz miec takie krtyreria dobori to ze facet da ci orgazm w lozku nie ozancza ze bedzei go obchodzilo zadowloenie towje w jakiejkolwiej dziedzini gdyby tak bylo to nanlpeszymi partnerami bylyi ruchacze itd

Gość nddsdsdsds
abcdefgkobieta juras ogoras to nie ejst moj nick!!!!!! tak trudno to zrozmiec, zauwazyc!!!!

Gość Ciekawy890
abcdefgkobieta Daj jakiś link bo póki co to w ogóle nie jesteś wiarygodna

Gość nddsdsdsds
ciekaawy ona ci nie da zadnego linka bo klamie w zywe oczy, zmysla!

Gość abcdefgkobieta
ok, dżem, tam pisałeś jako "pytający dżentelmen" i jako "obserwatortematu" bodajże, niech Ci będzie, ze juras to nie Ty choć sposób wypowiedzi bardzo podobny. "gdyby tak bylo to nanlpeszymi partnerami bylyi ruchacze itd" a niby czemu? to że facet jest ruchaczem nie znaczy, że zwraca uwagę na przyjemność partnerki, może zwracać tylko na siebie... a najlepszymi partnerami są ci, którzy ogromną uwagę przywiązują do tego żeby kobiecie było przyjemnie, a nie tylko do własnego wytrysku.

Gość Evvvvvka
czy temat ma na celu poprawe samopoczucia nieudolnym panom? Ruchacze nie uprawiają seksu by zadowolic kobiety, tylko siebie. Tacy mnie nie interesują. A facet ktoremu zalezy by w łozku bylo mi jak w niebie ma z pewnoscią wieksze szanse na cudownego partnera zyciowego niz taki ktorego to nie interesuje i seks był 2 min. kopulacją.

Gość nddsdsdsds
Evvvvvka Nie rozumiesz o co chodzi Nie masz zadnej, absolutnej gwarancji, ze jesli facet da ci orgazm to takze bedzie dbal o twoje przyjemnisci w innych dziedzinach

Gość abcdefgkobieta
tylko tu nie popisał się tak jak zwykle, ale możesz zauważyć niechęć do kobiet... nie wiem czy tam było coś o tym, ze jest prawiczkiem, ale te jego tematy są już tak stare, że nie wiem czy teraz znajdę ostrzejszy, bo duuuużo tego było ;)

Gość nddsdsdsds
czy temat ma na celu poprawe samopoczucia nieudolnym panom? raczej niedouvzonym kobietom widze ze nawet nie wiesz ze kobieta musi sama nauczyc przezywac, osiagac orgazm za orgazm u kboiety odpowiada przede wszystkim sama kobieta! facet moze tylko pomoc najlepszy ruchacz nie wywoloa orgazmu u laski, jesli ta nie zna wlasnego ciala, nie ma odpowiedniego nastawienia KOBIETA MUSI SIE NAIUCZYC ORGAZMU seks u kobiet siedzi w glowie

Gość Ciekawy890
Tam nic nie ma,że jest prawiczkiem. Pisze też w miarę normalnie. Wychodzi na to, że mnie okłamujesz....

Gość gagfaef
gdyby tak bylo to nie mogloby sie roz manac 90% kobiet 99,9 %

Gość phiphiiii
jest czy nie jest wiarygodna, ale jakiś koleś na kafe ciągle wkleja takie teksty "że seks jest przyjemniejszy dla kobiety bla bla bla i to one powinny zabiegać i ma pretensje dlaczego nie biegają i nie proszą o ten seks". A czy to ten sam, czy ich się namnożyło to nie wiem.

Gość weronika.kafe
phiphiiii Przeciez ten tekst o przyjemnosci to sama prawda.

Gość abcdefgkobieta
Ciekawy890 Tam nic nie ma,że jest prawiczkiem. Pisze też w miarę normalnie. Wychodzi na to, że mnie okłamujesz.... niby jaki miałabym mieć w tym cel? nie znasz gościa a ja znam, wiem co potrafił pisać... brakuje mi tu njuunn czy moorland, one by Ci przytoczyły ;) zresztą napisałam Ci o nim tylko dlatego, żebyś wiedział, że on będzie pisał tylko o tym, ze dla kobiet seks jest przyjemniejszy nawet bez orgazmu (pomijam jego inne teorie, bo nie o to w temacie chodzi) i że zaraz popsuje Ci temat schodząc na swoje stałe teksty ;)

Gość Evvvvvka
to ty chyba nie rozumiem albo masz zbyt mały rozumek by zauwazyc zaleznosc. Probujesz mi wmowic ze facet ktory w łozku stara sie dla mnie i robi wszystko zeby sprawic mi rozkosz, w innych dziedzinach zycia bedzie miał mnie gdzies. A ja ci mowie ze prawdopodobientwo takiej sytuacji jest o wiele wieksze, a nawet 100% gdy facet w seksie jest egoistą

Gość abcdefgkobieta
phiphiiii jest czy nie jest wiarygodna, ale jakiś koleś na kafe ciągle wkleja takie teksty "że seks jest przyjemniejszy dla kobiety bla bla bla i to one powinny zabiegać i ma pretensje dlaczego nie biegają i nie proszą o ten seks". A czy to ten sam, czy ich się namnożyło to nie wiem. tego idzie poznać po zawsze identycznych wklejkach ;) gdzieś tu też wkleił teorię własnie o tym seksie przyjemniejszym dla kobiet ;) A no i oczywiście pisząc, że "go znam" miałam na myśli z forum i innych jego tematów.

Gość nddsdsdsds
Evvvvvka ale nuie chodzi o egoizm! tylko o fakt orgazmu facet moze sie starac w lozku, nie byc egoista a kobeta nie bedzie miala orgazmu i ty takiego konpiesz w dupe, bo nie mialas orgazmu!

Gość :D hahahaha
Evvvvvka Nie pitol kobieto :D