Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawy890

Po co kobietom orgazm?

Polecane posty

Gość Evvvvvka
SAMA to ja moge sie masturbowac. Do rewelacyjnego seksu potrzeba zaangazowania dwoch stron, wzajemnego skupienia się na sprawianiu maksimum przyjemnosci partnerowi ale co wy o tym mozecie wiedziec:D

Gość Ciekawy890
Nie wiem jaki możesz mieć w tym cel, ale fakty są takie, że napisałaś o gościu, że jest prawiczkiem i nie dałaś żadnego dowodu. Jesteś niewiarygodna. Równie dobrze ja moge napisać, że Ty jesteś puszczalska i nie dam dowodu i będę tal samo wiarygodny jak Ty. Widzisz problem?

Gość egoista i drań
a ja pizgam po twarzy kobbiety swoim penisem i nie narzekają :D

Gość nddsdsdsds
Do rewelacyjnego seksu potrzeba zaangazowania dwoch stron, wzajemnego skupienia się na sprawianiu maksimum przyjemnosci partnerowi wlasnie, 2 stron a nie klody lezacej w lozku i czekajacej na trzesienie ziemii kobiety sa wielkimi egoistkami w lpozku

Gość egoista i drań
Kobiety wogle się nie staraja w łózku

Gość nddsdsdsds
Badania mowiace kto jest jest wiekszym egosita w seksie. Mężczyźni znacznie częściej deklarują osiąganie orgazmu podczas stosunku (87 proc.), podczas gdy u kobiet jest to mniej niż połowa (47 proc.) Panowie są również częściej gotowi obdarzać partnerkę pieszczotami oralnymi. - Rzeczywistość jest taka, że młodzi mężczyźni są zwykle gotowi i chcą robić to, co sprawia partnerce przyjemność. To charakterystyczna różnica między młodymi mężczyznami, a kobietami.

Gość nddsdsdsds
no wlasnie, nie staraja sie w ogole mysla ze sa super kochankami bo facet ma orgazm u faceta orgazm to sprawa automatyczna, zadna sztuka go wywolac kobiety mysla ze u nich tak samo jest latwo z orgazem i mierza facetow swoja miara

Gość egoista i drań
no wlasnie, nie staraja sie w ogole mysla ze sa super kochankami bo facet ma orgazm u faceta orgazm to sprawa automatyczna, zadna sztuka go wywolac kobiety mysla ze u nich tak samo jest latwo z orgazem i mierza facetow swoja miara Bo kobiety są debilne no co zrobic :D stary ;)

Gość abcdefgkobieta
Ciekawy890 ale przecież ja Ci nie każę wcale mi wierzyć! :) Poza tym możesz go o to spytać, mi się nie chce szukać tematów sprzed kilku tygodni czy miesięcy a już je z "ulubionych" usunęłam ;) napisałam Ci jedynie, ze kiedyś pisał, ze "nie musi uprawiać seksu żeby się na nim znać". Wiele osób z forum go już na to wie co potrafi, ale Ty pewnie wcześniej na niego nie trafiłeś :) dżem widać różnicę między ruchaczem, który daje mi orgazm ale nie wysila się zbytnio, a między gościem, który staje na rzęsach żeby tylko było mi dobrze w łóżku... tak jak pisała Evvvaaa (czy jakoś tak ;) )

Gość nddsdsdsds
Nikt nie odmawia kobietom prawa do przyjemnosci z seksu, czy tez orgazmu. Facet ma sie liczyc z potrzebami kobiety w lozku, ale nie moze byc tak, ze jak facet nie doprowadzi do orgazmu kobiety, to jest do niczego i kobieta go zostawia

Gość nddsdsdsds
dżem widać różnicę między ruchaczem, który daje mi orgazm ale nie wysila się zbytnio, a między gościem, który staje na rzęsach żeby tylko było mi dobrze w łóżku... tak jak pisała Evvvaaa (czy jakoś tak alez oczywiscie, roznica jest kolosolna ale nie o to jej chodzilo chodzilo jej o sam fakt orgazmu wg tskiego miernika, to srednio starajacy sie o potrzeby kobiety ruchacz ktory da kobiecie orgazm bedzie wyzej ceniony niz facet ktory sie bardzo staral, ale tego orgazmu kobiecie nie dal( z takiej czy innej przvczyny)

Gość nddsdsdsds
Ja naprawde nie chce odvbierac prawa do przyjemnosci z seksu u kobiet, zasluguja na to, ale nei godze sie na kult orgazmu, ktory jest bardzo szkodzliwy

Gość abcdefgkobieta
nddsdsdsds Nikt nie odmawia kobietom prawa do przyjemnosci z seksu, czy tez orgazmu. Facet ma sie liczyc z potrzebami kobiety w lozku, ale nie moze byc tak, ze jak facet nie doprowadzi do orgazmu kobiety, to jest do niczego i kobieta go zostawia no i tu z tą wypowiedzią się zgodzę. ale często jest tak, że dwie osoby są zwyczajnie niedopasowane w łóżku i ciężko coś na to poradzić... a że seks w związku jest ważny to zdarza się, że ludzie się z takiego powodu rozstają.

Gość Evvvvvka
Wnioski wyciagacie z własnych stałych związkow z kobietami? No to wyrazy wspołczucia panowie, oczywiscie o ile o seksie wiecie wiecej niz przeczytaliscie w statystykach:) Chociaz mi osobiscie tez nie chciałoby sie starac o faceta ktory na damskim forum probuje zawziecie wykłocic sie o racje ze kobiecie orgazm nie jest potrzebny do niczego:D Na szczescie moj mezczyzna do takich nie nalezy i moze liczyc na spełnienie wszystkich marzen

Gość Ciekawy890
napisałam Ci jedynie, ze kiedyś pisał, ze "nie musi uprawiać seksu żeby się na nim znać". To ma być dowód na to, że jest prawiczkiem? Prosze Cię. Coraz bardziej mnie zawodzisz.

Gość nddsdsdsds
Chociaz mi osobiscie tez nie chciałoby sie starac o faceta ktory na damskim forum probuje zawziecie wykłocic sie o racje ze kobiecie orgazm nie jest potrzebny do niczego ja nci nie pisalem o tym ze orgazm nie jest potrzebyn do niczego, ja tylko walcze z chorym kultem orgazmu

Gość abcdefgkobieta
"wg tskiego miernika, to srednio starajacy sie o potrzeby kobiety ruchacz ktory da kobiecie orgazm bedzie wyzej ceniony niz facet ktory sie bardzo staral, ale tego orgazmu kobiecie nie dal( z takiej czy innej przvczyny)" myślę, że dla większości kobiet jednak wyżej ceniony będzie ten, który na prawdę będzie się starał. pytanie czy opieramy się na jednym razie czy na dłuższym związku i czy rozpatrujemy obu jako partnerów.

Gość abcdefgkobieta
Ciekawy890 napisałam Ci jedynie, ze kiedyś pisał, ze "nie musi uprawiać seksu żeby się na nim znać". To ma być dowód na to, że jest prawiczkiem? Prosze Cię. Coraz bardziej mnie zawodzisz. czy widzisz jakiś sens w nieustannym czepianiu się pojedynczych słówek? to jest wg Ciebie rozmowa czy co? napisał kiedyś, że jest prawiczkiem, kiedy i gdzie dokładnie to Ci nie powiem, bo było to dawno, ale przecież wierzyć w to Ci nie każę! Widzę, ze jego prawictwo czy też jego brak stało się dla CIebie ważniejsze niż istota tematu...

Gość nddsdsdsds
myślę, że dla większości kobiet jednak wyżej ceniony będzie ten, który na prawdę będzie się starał. pytanie czy opieramy się na jednym razie czy na dłuższym związku i czy rozpatrujemy obu jako partnerów. z tego co pisaly kobiety w tym watku, to wlasnie na odwrot, ten ktory da orgazm bedzie ceniony a ten drugi - out

Gość Ciekawy890
napisał kiedyś, że jest prawiczkiem, kiedy i gdzie dokładnie to Ci nie powiem, bo było to dawno, ale przecież wierzyć w to Ci nie każę! Widzę, ze jego prawictwo czy też jego brak stało się dla CIebie ważniejsze niż istota tematu... Wiesz, ja po prostu nie lubię tylko jak ktoś pisze bez pokrycia. Piszesz, że jest taki znany, że wszyscy znają jego brednie, ale jakoś nikt nie potrafi podać gdzie napisał, że jest prawiczkiem. To daje do myślenia....

Gość Ciekawy890
napisał kiedyś, że jest prawiczkiem Póki tego nie udowodnisz, jakiś linkiem, Twoje słowa będa bezwartościowe.

Gość Evvvvvka
do tego tam wyzej ktory usilnie probuje wmowic jakobym twierdzila ze zostawilebym faceta ktory bardzo sie stara ale nie da mi orgazmu. Ludzie maja rozne schorzenia psychiczne, fizyczne, blokady emocjonalne a mnie niestety wszystkie mozliwe przypadki medyczne nie interesuja. W moim przypadku faktyczne staranie się mezczyny ktory mnie podnieca = udany seks. To samo oczywiscie działa w drugą stronę Jak kobiet cierpi na zaburzenia i nie reaguje na pieszczoty partnera to albo powinna udac sie do seksuloga/psychologa albo zastanowic sie czy facet wogole ja podnieca. W drugim przypadku zwiazek nie ma sensu

Gość abcdefgkobieta
"z tego co pisaly kobiety w tym watku, to wlasnie na odwrot, ten ktory da orgazm bedzie ceniony a ten drugi - out" może jak ktoś gustuje w ruchaczach, ja tam bym z takim do łóżka nie poszła, żadna z moich bliższych koleżanek też nie znosi ruchaczy. no i jak pisałam - do związku to chyba ani ten ani ten :) seks w związku oczywiście nie jest najważniejszy, ale jest na tyle istotną kwestią, ze rezygnacja z orgazmu na całe życie (przy założeniu, że ten drugi kompletnie nie zaspakaja) to dość spore poświęcenie.

Gość abcdefgkobieta
Ciekawy890 napisał kiedyś, że jest prawiczkiem Póki tego nie udowodnisz, jakiś linkiem, Twoje słowa będa bezwartościowe. napisałam CI przecież że nie zamierzam Ci tego udowadniać bo NIE CHCE mi się szukać, jak masz ochotę to sam szukaj ;) a może poczytaj tez inne posty i poproś go żeby swoje "badania" też poparł jakimiś linkami a nie wklejał puste słowa? wiesz, skupię sie na dyskusji w temacie, bo ta z Tobą nie ma najmniejszego sensu, nie dociera do Ciebie, ze NIE OBCHODZI mnie to czy w to wierzysz, przecież nie musisz, więc o co Ci chodzi?

Gość nddsdsdsds
no i jak pisałam - do związku to chyba ani ten ani ten seks w związku oczywiście nie jest najważniejszy, ale jest na tyle istotną kwestią, ze rezygnacja z orgazmu na całe życie (przy założeniu, że ten drugi kompletnie nie zaspakaja) to dość spore poświęcenie. Przypomina ze za seks u kobiety odpowiada przede wszystkim kobieta....

Gość nddsdsdsds
abcdefgkobieta Nikt nie kaze kobietom rezygnowac z orgazmow na cale zycie, ale fakty sa takie, ze zdecydowana mneisjzosc kobiet osiaga orgazm pochwowy i nie jeet to bynajmniej wina facetow

Gość Ciekawy890
abcdefgkobieta Kończe dyskusję z Tobą, nie interesuje mnie dyskusją z osobą która kłamie, pisze coś bez pokrycia. To się mija z celem.

Gość abcdefgkobieta
nddsdsdsds abcdefgkobieta Nikt nie kaze kobietom rezygnowac z orgazmow na cale zycie, ale fakty sa takie, ze zdecydowana mneisjzosc kobiet osiaga orgazm pochwowy i nie jeet to bynajmniej wina facetow kobieta z jednym facetem taki orgazm osiągnie a z innym nie (pomijając już co za to odpowiada), więc jednak na życiowego partnera warto dobrać tego, z którym w łóżku układa sie równie dobrze jak w życiu ;)

Gość nddsdsdsds
14:21 [zgłoś do usunięcia] Evvvvvka i co w zwiazku z tym ze nie jest konieczny? Lepiej sie z tym czujesz? Kobieta i tak wybierze mezczyzne ktory jej go zapewni To tylko w kontekscie tego kogo bys wybrala Nic nie pisalas w tym poscie o staraniu sie, tylko o efekcie. Kobieta wybera faceta ktory zapewni jej orgazm, a nie tego ktorry sie bardziej stara

Gość nddsdsdsds
kobieta z jednym facetem taki orgazm osiągnie a z innym nie (pomijając już co za to odpowiada), więc jednak na życiowego partnera warto dobrać tego, z którym w łóżku układa sie równie dobrze jak w życiu abcdefgkobieta Orgazm pochowwy osiaga tyylko 30% kobiet podczas swojego calego zycia Z tych 70% ktore nie mialo nigdy orgazmu pochwowego zdecydowana wiekszosci miala wiecej niz jednego partnera, a jednak nigdyu orgazmu nie miala. Jak widac problem nie lezy w facecie