Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syśkaata

jak można być takim bezdusznym -dziecko z Cieszyna

Polecane posty

Gość syśkaata

Właśnie przeczyłam, ze dziecko konało w takich męczarniach ze odgryzło sobie wargę to jest przerażające Jak Matka moze coś takiego zrobić dziecku

Gość czytam bo lubię
Po to jest to formum żeby dyskutować, skoro nie masz nic do powiedzenia to do widzenia! Ja sie tylko tak zastanawiam jaką karę wymierzy sąd, bo po głośnej sprawie Madzi zastanawiam się na co stać nasz głupi kraj.

Gość syśkaata
świat się chyba kończy naprawdę jestem w ciężkim szoku co chwile ktoś bije , zabija swoje dzieci dlaczego się nie zabezpieczają przed ciążą nie oddadzą dziecka skoro go nie chcą tylk zabijają w bestialski sposób

Gość syśkaata
czytam bo lubie dokładnie sama mam prawie 3 letnie dziecko synka fakt ,bywa u mnie różnie nie jestem matka polka ,która swiata po za dzieckiem nie widzi potrafię krzyczeć czy uderzyć (klaps) czasem mnie mega denerwuje ale kocham swoje dziecko jest częścią mnie !!! nie mogła bym go oddać porzucić a co dopiero zabić

Gość jest bardzo wiele podobnych
przypadków, tylko nie wszystkie opisują. Cóz, nasze prawo każe rodzić, bo aborcja jest gorsza niż zabicie dziecka już narodzonego. Wszyscy dbają tylko o to, które jest w brzuchu. Potem niech sobie kobiety robią co chcą :(

Gość 71284645
a gdzie przeczytalas ze warge ugryzł?

Gość liberator-ka
mnie przeraża to, że porządni ludzie mają po jednym dziecku, lub wcale - bo zwracają uwagę na warunki ekonomiczne - a patologia mnoży się bez opamiętania i ma wszystko w nosie

Gość Kosciol i psycholodzy winni
Moim zdaniem baardzo duzo winy w tym ma Kosciol jak i kochani [spycholodzy ktorzy trabia ze kazda kobieta po urodzeniu dziecka kocha je miloscią bezwarunkową i nie da je skrzywdzic ,a jesli kobieta przed narodzinami czuje ze nie da rady to zmieni zdanie po narodzinach i bedzie wspanialą matka.Noi co najgorsze, wedlug kosciola jest to uznawane ze taka rola kobiety, musi miec dziecko i napewno je pokocha.GOOWNOOO Przez falszywe takie teksty tyle kobiet ludzi sie ze jakos to bedzie, a ono jest, dzieciaka leją i zanidbują

I zaraz ta mamusia z Cieszyna stanie się gwiazdą mediów- będą pisać czy zmieniła fryzurę, gdzie jada obiady + wywiady z "najbliższym" otoczeniem włącznie z babcią z warzywniaka, od której kupowała pietruszkę. Napędzanie sensacji- za to, co zrobiła powinno być bezwzględne dożywocie, ale zaraz wynajdą setki argumentów, że trudne dzieciństwo, tata jej nie kochał albo w szkole za warkoczyki ją ciągnęli. Chore.

Gość czytam bo lubię
Matka która zabija, porzuca swoje dziecko powinna mieć wycięta macicę- to jest moje zdanie. Tak samo z aborcją- niech będzie legalna, ale kobieta która usuwa dziecko, też nie powinna mieć już mozliwości posiadania dziecka. I dozywocie za coś atkiego, a nie max do 25 lat a za dobre zachowanie to nie wiadomo jak krótko posiedzi. Aż zygac sie chce, ja telewizji już nie oglądam, czasem przeczytam wiadomości, ale też już mam dość. Chyba wolę nie wiedzieć, co się dzieje z naszym światem.

liberator-ka: Święta racja. Bo normalny człowiek najpierw pomyśli, czy może zapewnić godziwe warunki swojej rodzinie. A inny napłodzi sobie wianuszek, mamusia nigdy nie pracowała bo ciągle w ciąży, tatuś dorywczo, a wszystkiemu winne państwo, bo im pieniążków i nowego mieszkanka nie chce dać.

no ta, tylko matka jest wszystkiemu winna :( I tego, że w ciążę zaszła a nie chciała i tego, że mąż obiecał że "będzie uważał", i tego że nawalił się w trupa i prawie ją zgwałcił i tego, że nie chciała dziecka, ale skoro mąż je zrobił, to wyłacznie ONA jest temu winna... I wciąż tylko kobieta beznadziejna, bo MUSI urodzić chociaż nie chce. Tatuś ma to wszystko gdzieś. Gumki nie założy, bo nie lubi, instynktu tacierzyńskiego nie ma, bo kto to słyszał o czymś takim.. a baba ma dzieci rodzić, bo kościół, bo rodzina, bo sąsiedzi i wszyscy jej wmawiają że jak wpadła to jej wina. Sama sobie tego dzieciak zrobiła przecież..

bo nikt mi nie wmówi, że ta kobieta chciała z własnej woli najpierw 5 dzieci urodzić a potem zwiać i jeszcze 3 mieć. Oczywiście zrobiła coś strasznego i powinni ją osądzić, ale nie o to mi chodzi. Takich kobiet jest tysiące i zwykle to one odpowiadają za to, tylko dlatego, że są kobietami

O czym Ty piszesz? Jak można nie z własnej woli 5 dzieci + jeszcze trójka?! Wystarczy panować nad tym, przed kim się nogi rozkłada. I winna jest wyłącznie ta osoba, która podniosła rękę na to dziecko. Tysiące ludzi ma ciężkie życie i wychodzi na prostą.

Polly, jak podrośniesz to zobaczysz, że świat nie składa się wyłacznie z czarnych i białych barw. I slogan "nie powinna rozkładać nóg" możesz sobie wsadzić wiesz gdzie, kiedy pijany mężuś ma ochotę na bzykanko. Nie każda rodzina jest taka jak twoja. I co innego teria jak być powinno, a co innego życie jakie jest. Mało to maltretowanych kobiet, patologii w rodzinach alkoholików? Wydaje ci się, że każda rodzina wszystko sobie planuje i wie jak żyć?

Małolatą nie jestem. I wystarczy patrzeć z kim się tą rodzinę zakłada.

widocznie ta kobieta od dziecka z Cieszyna nie patrzyła. Bo ma już drugą rodzinę przecież. W pierwszej 5 w drugiej 3. Więc pewnie o antykoncepcji nie ma zielonego pojęcia :( A stara przecież nie jest chyba 40 lat i 8 dzieciaków. Zobacz ile lat ma najstarsza córka, więc pewnie wcześnie zaczęła.. Tak czy inaczej pewnie pochodzi z takiej samej rodziny, gdzie nikt nie pokazuje jak żyć. Urodzi, do domu dziecka, niech państwo (czyli ty też) chowa. I nastepne, następne, następne... A jak za bardzo kapryśne, to śliski kocyk albo staw 100km dalej :(