Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wygryw

czy platformersom i palikociarni jest teraz wstyd za Wojewódzkiego?

Polecane posty

Wojewódzki nigdy nie ukrywał swojego poparcia dla PO i Palikota oraz chorobliwej wręcz nienawiści do PISu A teraz gdy z Wojewódzkiego wyszedł cham, prymityw, ksenofob - jest wam wstyd?

Gość e tam .....
nie jest , wcale :(

Gość porozmawiać z nim szczerze
nie wierzę, by było im wstyd. Będą się raczej mścić na wszystkich wokół, którzy mają odwagę powiedzieć, że to było słabe, bardzo słabe. Będą się upierać, że było zabawnie, a obraziło tylko ludzi zakompleksionych :) ja kompleksów nie mam, a czuję wstręt do tych dwóch pajaców. I jest mi wstyd za nich i za Polskę.

Gość porozmawiać z nim szczerze
jest coś tak ulotnego i subtelnego jak klasa, smak, gust. Jest też coś takiego jak tandetna komercha. I ci dwaj należą do tej drugiej grupy. Owszem, ci z ciemnej masy pretendują, oni by chcieli być ludźmi z klasą, coż znaczyć... Ale jak się śmiejesz z tego typu żartów, jak nie widzisz w tym nic złego i masz pretensje, że za kilka zdań ściągnęli ci audycję i już głupoty nie usłyszysz - to ty człowieku nie masz ani klasy, ani gustu, ani poszanowania siebie samego, masz tylko jakąś taką podłą, chłopską i bylejaką naturę. Z gówna tylko gówna się cieszą.

zabawne, że przez długi czas w mediach Michnika wychodziły artykuły o tym jak to Wojewódzki zbawia telewizję swoim intelektem, jak sobie zasłużył na to Porsche :D Po prostu idol i gwiazda lewicy, rycerz który będzie walczył z ksenofobicznym i zacofanym PISem oraz ogólnie z polskością :D

Gość w góre bo ważne
up