Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropek....

moj facet to swinia albo slepak

Polecane posty

Gość kropek....

co sadzicie o tym chce jakiejs porady obiektywnego myslenia.. a wiec moj facet pracuje z taka jedna. zakuplowal sie z nia bardzo do tego stopnia ze w czasie pracy widzialam w jego firmowym i prywatnym telefonie mnostwo polaczen z nia, a ze cos przeczuwalam wiec mowilam mu o tym ile spraw firmowych maja zeby tyle do siebie dzwionic.. ktoregos razu tel sie urwaly musialam sie dowiedziec dlaczego wiec wyszperalam konto skype a w nim pelno rozmow z nia, wedlug ,mnie przesadnie mili - flirt. nie wiem co o tym myslec ta sprawa sie juz wyjasnila, ale jak wy to widzicie. tutaj sobie z nia flirtuje a mnie namawial, zebym poszla z nim na impreze poznala ja i polubila. a gdy poszlam to malo mi w tylek nie weszla, taka pewna siebie, na kolejnej juz imprezie dziewczyna widac nienawidzila mnie, jakby zazdrosna o mojego. nie wiem co mam myslec o tym, jak wy widzicie to, bo ja zglupialam i podejrzewam ze on mi z nia rogi przyprawia.. on chcial zebym sie z nia zakumplowala a ta pazury na mnie ostrzy..

Gość sasasaas
ile macie lat?

Gość kropek....
ja 25 on tez tamta 29

Gość sasasaas
jak dlugo jestes z nim? jak wypadasz wizualnie w porownaaniu z tamta?

Gość kropek....
jak to wizualnie?? moj wyglad?

Gość sasasaas
tak, jestes ladniejsza od nie, moze ona jest ladniejsza? jak to wyglada?

Gość kropek....
wszyscy z naszego towarzystwa bo wszyscy wiedza oczywiscie.. twierdza ze mnie na takie cos to on nie wymieni i ja tez to wiem, ale denerwuje mnie ze sie do niej mizdrzy a ona do niego 6lat razem

Gość 67897658765
porabia cię na 100% jej pewność siebie na pierwszym spotkaniu mówi wszystko

Gość kropek....
ona sie nie miesci w kryteriach pieknosci.. ale podobno faceci zdradzaja z brzydszymi, ona ma meza dziecko ale lubi na boki latac z tego co wiem

Spytaj go o co chodzi dlaczego jest dla niej taki milutki... Ja bym na twoim miejscu czuła sie jak przyzwoitka a faceta wzieła w obroty by nie był taki pewny siebie i tego ze jestes słaba

Gość kropek....
67897658765 boje sie ze tak moze byc, ale sama nie wiem to co przeczytalam to ewidentnie wchodzil jej w tylek. zdrabnial imie no zalosne to bylo, bo zawsze myslalam, ze mial bardzo ladne dziewczyny i na takie cos nie spojrzy. powtarzal mi wiele razy ze ona jest brzydka no ale.. to jego przelozona..

Gość kropek....
pytalam go co on chce wskurac takim zachowaniem, nawet teksty w stylu ze tylko patrzec jak do lo..da mu skoczy ;) to mowi ze nie wie dlaczego tak z nia pisal ze przesadzil i nie ma nic na swoje usprawiedliwienie,

Nie szkodzi ze przełozona. Facet musi znac swoje miejsce i w tym wieku powinien juz odroznic sprawy zawodowe od spraw intymnych. Wielu z nas ma szefów, kierowników, dyrektorów itd. ale mieć przełożonego/ą nie polega na flirtowaniu z nim/ą. Takie zachowanie z jego strony jest dla ciebie bardzo krzywdzace, nie daj się i walcz o swoją godność i klase. Pokaż że bycie na wyższym stanowisku i zarabianie wiekszych pieniedzy to nie wszystko. Twojego faceta ma dla siebie tylko w sprawach zawodowych ale tak na poważnie on jest twój. Walcz o niego i sie nie poddawaj

Gość sasasaas
byla pewna siebie na 1 sportkaniu bo jest jego przelozona, to normalne ja bym tu raczej nie dopatrywal sie lozka, ale tego nie mozna wykluczyc. duze ryzyko, lozko z przelozona, dla obu stron twoj facet jest bardzo atrakcyjny?

Gość kropek....
nie wiem co mam myslec mam wrazenie ze caly swiat mnie oszukuje.. przeciez nie przyzna mi sie tak zdradzam cie z nia.. bo po co marnowac swoj zwiazek tak? a tamta przeciez tez od meza nie odejdzie.. najgorsze jest to ze on opowiada jej o nas.. o klotniach o moich fochach.. , moze dlatego tak zmienila sie co do mnie , szczerze to zwyzywala mnie ostatnio za moimi plecami, nastepnego dnia dowiedzialam sie o tym od znajomej.. na tym drugim spotkaniu.. naprawde zglupialam.. nie wiem czy to uprzejmosc czy cos maja ku sobie..

Gość kropek....
moj facet jest dla mnie przystojny, chociaz widzialam jej meza i mysle ze moj moze jej sie podobac, no i ma taki charakterek ze wszyscy chca mu pomagac, on wszystkim pomaga i ma pelno znajomych, caly czas ktos dzwoni, nie ma osoby chyba ktora by go nie lubila. moje przeciwienstwo;) ostatnio zadz zeby po nia pojechal do pracy nie miala jak dotrzec. a mi klamal ze faktury musi uporzadkowac i dlatego wczesniej jedzie.. w koncu sie przyznal ze po nia jechal a mi wytlumaczyl to, ze sklamal ze strachu przede mna bo wie jak na nia reaguje..

Gość sasasaas
nie ma osoby chyba ktora by go nie lubila. moje przeciwienstwo to niezla zolza musisz byc ciekawe co facet w tobie widzi zmien nastawienie do ludzi, bo cie nie lubia z powoodu teojego charakteru

Gość kropek....
sasasaas :) to nie tak, lubia mnie raczej ludzie mialam na mysli zakonczenie zdania ogolne. ze jestesmy inni

Gość sasasaas
juz myslalem ze jestes zozla, to bym sie zainteresowal hehee

Gość kropek....
no to moge byc.. ;)

Gość sasasaas
widze ze chcesz sie odegrac na facecie oj uwazaj co piszesz, co cchcesz, bo szybko mozesz zostac zdobyta

Gość kropek....
ty bylbys tym zdobywca:) raczej nie chce mu sie odegrac, tylko przyprowadzic do porzadku. wszystko przez ta flondre. a moze znajde sobie kolege ktoremu bede tak slodzic.. niech poczuje jak to jest gdy piana z buzi leci ze zlosci..

Gość sasasaas
wiem ze ja, ale wiesz, jak kobieta chce sie odegrac na faxceci, to jest latwa, a ja nie lubie latwych kobiet hehe

Gość kropek....
to bylo pytanie a nie zdanie oznajmiajace jezeli chodzi o moj wpis kolego

Gość sasasaas
ja tam zadnego znaku zapytania nie widze hehehe tak, ja.. podoba ci sie taka wizja?

Jeśli mówisz ze widzialas jej meza i twoj moze jej sie podobac znaczy ze tamten uroda nie grzeszy co za tym idzie masz nie maly problem. Takie kobiety potrafia byc bardzo konsekwentne w swoich zalozeniach i ty tez powinnas taka byc bo w przeciwnym razie i ona i twoj facet wykorzystaja to przeciwko tobie. Facet moze sie z nia spotykac ale w pracy poza nia jest on dla ciebie. Ja na poczatku tez bylam zazdrosna o szefowa mojego meza ale naszczescie jest stanowczy i potrafi oddzielic te dwie sprawy, ale bylam twarda a przynajmniej nie pokazywalam mu swoich obaw i swojej slabosci bo meżczyźni to wykorzystują.