Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oliwia1996

Czy seks analny boli?czy mozna zajsc w ciaze od tego???

Polecane posty

Stosunek analny boli przeokropnie a pozatym wiesz skad sie biora blizniaki? Blizniaki to dzieci zrobione wlasnie podczas seksu analnego wiec niech cie reka boska broni dziecko! :) :) :)

Gość maloletnia meliniara
z ciebie

Gość matyzalemka
probowalam, i trche bolalo przy w kladaniu, ale pozniej mialam kilka orgazmow! a co do ciazy to niema takiej mozliwosci!!!

Zrobilismy to wczoraj...Na poczatku bolalo,ale pozniej zrobilo sie nawet przyjemnie.Moj facet pewnie bedzie chcial to przy najblizszej okazji powtorzyc,ale ja chyba nie mam ochoty :/ No,ale jemu bylo tak dobrze...nie wiem,moze sie z czasem przekonam.Spuscil sie do srodka,mam nadzieje,ze nie zajde w ciaze!!!Zreszta,biore tabletki anty wiec chyba nie mam sie czego obawiac...A moj facet nie jest w cale w wieku mojego ojca!Ma 34 lata,ale nie wyglada na swoj wiek :) Swietnie sie dogadujemy i jest nam razem dobrze!Nie wiek w milosci jest najwazniejszy,prawda?!

Gość matyzalemka
I tutaj masz racje, nie o wiek chodzi

Gość LadyBanana
Albo jesteś ekstremalnie głupia i naiwna, albo brać Ci mocnych wrażeń. W ogóle jak można wierzyć w zajście w ciążę podczas seksu analnego? Jak? Przez jelita? Proszę Cię, oszczędź sobie dalszego upokorzenia i najpierw się dokształć i dowiedz, jak sprawy seksu wyglądają, a potem się dopiero za to bierz.

Gość ........................?
............................ech nawet nie będę się wypowiadał wychowanie seksualne z redtube

:lubisz jak ci chłopak w ta drugą dziurkę wkłada? :: no co ty żebym w ciąże zaszła!

seks analny to nie antykoncepcja seks powinien sprawiać przyjemność radość wszystkim uczestnikom taką czy inna ale wszystkim jak masz wątpliwości to po co ci to idź na plac zabaw albo coś zresztą nie o wiek tu chodzi bynajmniej nie fizyczny a z twoich wypowiedzi niestety wynika że pominęłaś pewien etap swojego życia jak wsadzisz kij w oko też boli nie pytaj jak zrobić żeby nie bolało bo ma boleć taka natura hmmm.....niektóry ból sprawia przyjemność ...... ale oni nie pytają jak zrobić żeby nie bolało WIĘC O CO CI CHODZI? dostałaś same dobre odpowiedzi powyżej a czekasz aż ktoś ci odpowie w sposób który ułatwi ci trwanie w błędzie