Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

thi hon sou apan

Jedni mają urodę za darmo, a inni muszą tyrać

Polecane posty

to ma być sprawiedliwość? przychodzimy na świat, jedni w bogatej rodzinie, piękni... inni w biednej, brzydcy, musimy tyrać by mieć: - na nos - na usta - na powieki/oczy - na resztę twarzy - na skórę ile lat potrzebuję by wyglądać jak człowiek?

Gość a na co juz wydalas?
? to jest kuresko niesprawiedliwe coz ..

musimy tyrać by mieć: - na nos - na usta - na powieki/oczy - na resztę twarzy - na skórę Przepraszam bardzo, ale Ty to wszystko kupujesz oddzielnie? Hmmm...śledź promocje w takim razie.

Przegięcie to jedno, a poprawienie tego co szpetne to drugie. Teraz przeglądam ceny i jestem załamana korekcja nosa minimum 6,5 tys max 9,5 tys zł usta od 1,6tys do 3,5 może od ust zacznę Na całe szczęście nie muszę zbierać na odsysanie tłuszczu (póki co)

Gość zxcvbnmkiuytf
tak jest ze wszystkim.. jedni rodzą się z kasą rodziców, inni muszą na wszystko tyrać, od podręczników w szkole zaczynając.. Inni rodzą się inteligentni i bystrzy a pozostali muszą ciężko pracować jeśli chcą coś osiągnąć i wiedzieć. Uroda to najmniejszy akurat "dodatek".

Jeszcze niczego nie zrobiłam. Dopiero zaczynam pracę nad sobą. Bo to takie niesprawiedliwe - chcesz mieć piękne ciało - to ćwiczysz, ćwiczysz i jeszcze raz ćwiczysz, robię więc 200brzuszków dziennie, biegam... To da sie zrobić, a twarz? Co mam zrobić by zmienić kształ nosa i ust?

Gość morda jeża
te, modka to było niezgodne z regulaminem? :D powtórzę więc post co usunęłaś :P NAJDROŻSZE SĄ PRZESZCZEPY MÓZGU TEN BYŁBY NAJPILNIEJSZY :p

Zacznę od ust,to będą jakies 2 tysiące, bo nie pójdę do najtańszego, chcę mieć je porządne, zarobię. O nos się trochę boję jednak,że będzie bolało i wystąpią komplikacje. Może jak sie uda to jeszcze zmienie kształt twarzy, bo mam koszmarny. Najtaniej by wyszło się zabić.

Gość ja mam tak zrypana psyche prze
z wyglad ze nawet do pracy boje sie pójsc :O nie ma sprawiedliwosci niektrzy maja np proste zeby a niektorzy musza wydac na to 10 tysiecy zeby rozwiazac ten problem biedni i brzydcy powinni nie robic dzieci

Gość nodigasnada
"zeby rozwiazac ten problem biedni i brzydcy powinni nie robic dzieci" paradoks jest taki że tacy robią ich najwięcej, bo są dodatkowo głupi mają zachowania typowe dla zwierząt

to prawda, brzydota to ułomność, skoro niepełnosprawni psychicznie nie moga sie rozmnażać to i brzydcy nie powinni, chociaż to nie jest regułą, bo znam osoby naprawdę piękne których rodzice od zawsze byli brzydcy...

tzn biedni i głupi robia duzo dzieci a brzydcy nie maja ich wcale bo nikt ich nie chce zawsze to jakas selekcja :)

Gość G-a 2012
Czy chcesz w komfortowych warunkach, we własnym domu i za darmo (bez kosztów przesyłki) odbierać ulubioną kawę, proszek do prania, artykuły spożywcze i dodatkowo mieć te produkty taniej niż w sklepach, a później zupełnie za darmo? Czy chcesz - będąc zadowolonym z codziennych oszczędności na zakupach - zasilać DODATKOWO swój portfel? Klub Konsumenta zapłaci Tobie za to, że będziesz robił zakupy, które i tak MUSISZ ZROBIĆ. Zapraszamy na prezentacje Klubu Konsumenta na żywo! Prezentacje odbywają się 6 razy w tygodniu: Klub Konsumenta poniedziałek o 19:30 wtorek o 19:30 środa o 19:30 czwartek o 19:30 piątek o 19:30 sobota o 10:30 Link do konferencji: http://k.CB7.pl/#malgorzatakazimierczak.pl a ponadto zapraszam do JustBeenPaid, tam bedziecie zarabiac bardzo duze pieniądze: http://jbp-polska.blogspot.com/2012/04/justbeenpaid-prezentacja-i-rejestracja.html

chociaz z drugiej strony czasami wsród rodzeństwa sa pasztety i piekni a rodzice ci sami wiec to juz chyba zalezy od cholernego przypadku

Może jedno z brzydkiego rodzeństwa jest ładne, jak mama bzyknie sie na boku z kimś :) Chciałabym zapytać o usta,gdyż nie chcę ich powiększać,a jedynie zmienić kształt...

to nie oparacja tylko zabieg , tylko uważaj zeby nie przesadzili z tym wypelniaczem bo bedziesz wygladac jak ponton

niekoniecznie :O moja siostra jest przystojna a ja pasztet jakich malo :O moja siostra zgarnela najlepsze cechy rodziców ja te najgorsze i mam jebanego pecha :O raz nawaet rzucilam tekstem ze jestem bledem genetycznym a wszyscy przy stole w rechot :O zajebiscie :O:O

a siostra starsza czy młodsza? :) Ja mam defekt ust od urodzenia, to nie jest mój kaprys, nie chcę sobie ich tłoczyć by mieć tzw 'wary obciągary" po prostu chcę by były normalne (teraz mam taki defekt,że wyróżniam się od innych)

mlodsza o rok :O aha no to faktycznie sobie zrób :)