Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edek z fabryki kredekkk

co powiecie o życiu w Australii?

Polecane posty

jadę niebawem i oczywiście trochę się boję... ktoś doda otuchy?

Gość Polaczek nie porucha tam ;)
po chooy tam jedziesz? piekne kobiety, piekni faceci, Polaczkow tam nie szukają ;)

Gość e?????????????????????????
Ale ty tam na zarobek jedziesz ?? Przecież to kraj nie dla zarobku. Jeden z najdroższych na świecie przy zarobkach mniejszych niż w Anglii. Ceny ok 30% wyższe niż w usa czy Anglii. Zarobki roczne ok 80 tyś jeśli nie jesteś specjalistą. To kraj dla zwierzyny, kangurów itd. A nie dla zarobku. Więc dziwne to twoje pytanie. Naprawdę jeden z gorszych miejsc na zarobek. Znacznie gorszy niż Niemcy. Pytaj może odpowiem.

Już obale opinie. Nie ma pięknych kobiet i facetów. Ponieważ kobiety są zazwyczaj zaręczone po to by kupić tanio mieszkanie.W całej oceanni tak jest. A ludność to głównie indonezyjska i chińska która ładna specjalnie nie jest. A rodzime Australijki są masakrycznie brzydkie. Wystarczy w googla wrzucić australijka.

Gość axante
moze australia pojebała ci sie z austerlic

Gość what i like is
oj glupoty gadasz bo akurat paliwo jest tansze a i korek mniejszy i ludzi, mimo zageszczenia w sydney czy brisbane to nie ma stania w korek piekna pogoda ludzie sympatyczni jedzenie troche nieciekawe ale ogolnie jest bardzo milo chociaz zboczencow troche jest wiecej niz w polsce no zlodziejstwa jakby wiecej ale o gwalt to jednak ciezej

nie znam brzydkiego australijczyka, sa przecietni i przystojni, brzydkiego jednego to chyba tylko ten slynny aktor jest taki brzydki australijki sa ladne,maja swietlista urode

Paliwo masz tańsze w porównaniu do czego ?? Niemiec nie Usa nie Cena paliwa jest jedna z drożyszych w stosunku do dochodów. Oczywiście jest lepiej niż w pl. Cena mniej więcej taka jak w USA ALE ZA 1L A NIE ZA 1 GALON czyli ok 3$ Pamiętaj że to kontynet więc gdzie piękna pogoda ?? Bo jedynie sydney i brisbane ma ZNOŚNĄ. Gdzie nie ma w nocy mrozów albo upałow po 35* Ludzie nie są sympatyczni. Australijczycy otwarcie mówią że NIENAWIDZĄ PRZYJEZDNYCH. Często noszą tablice no for australia itd. Czy o gwałt ciężej nie wiem...

piekna ta dziewczyna na zdjeciu

Gość what i like is
ukradli mi paszport i portfel na plazy w australii musialam wracac do niemiec to jakas masakra byla ale sie nielegalnie najelam do obslugi taniec-sprzatanie mieszkan pupa machanie skape odzienie i tylko kamerki takie perwersje i nikt nawet nie podeszedl dac nam w pupe yaya takie tablicze nie widzialam dla mnie byli mili bo zawsze chodz sobie usmiechac sie yo jest mile widziane tutaj

Gość what i like is
znowu mam dejavu kobiety sa naprawde piekne wcale nie ma duzo azjtake i ciemnych bo takich to nie lubia ja jestem biala bledziutka usta maja duze bo to ich cecha przystosowacza a zwierzeta to tez sie wiaze z dziwactwem co ludzie tu hoduja to jacys nienormalni chyba

Gość a może zrób restart
a nie te wasze pokraki wysyłane w linkach :D a australijki są przeciętne ale znam pare australijskich facetów i są ok do tego australijczycy mają trochę szowinistyczne podejście do kobiet co mi się podoba i sam taki teraz jestem :D

Gość what i like is
wszystkie 3 piekna ale one piekne australijki by sie nie kockaly z polakiem bo oni tu sa jak w niemczech tureke to nawet przystojni ale nie przystoi sie z takime zadac no przystojny turek a w polsce pare lat temu jeszczemu to mowili brzydko o na przyklad te rumun cygan albo rusek sarajewo to wlasnie polak tak jest tu traktowany kobiety maja lzej bo czasem spotkam napalonego faceta to mam farta facetowi by sie to nie udal o

Gość a może zrób restart
ale ja do australi nie jade ruchać brzydkich australijek....tylko turystycznie bo lubie ten kraj a w związku jestem z Polką

Gość skattegat
Ja Ci powiem, ze beze mnie Twoje zycie w Australii będzie do dupy. Pakuj mnie i możesz jechać :)

Gość what i like is
wez ja ze soba uzywanie bedzie miala dziewczyna tylko do polski wrocisz pewnie juz bez niej turystycznie nie ma nic ciekawego tylko plaza plaza powodz plaza kanal sklep hydrant o i basen okolo domu daleko do lasu teraz mozna isc do lasu nie ma juz zagrozenia pozarowem to mozna sie wybrac ale jakiegos jadowitego pajaka bys chcial spotkac pewnie to trzeba sie ubrac odpowiednio ja chodze w kaloszach ale nie chodze do lasu bo teraz o bloto jest

Gość what i like is
powiem wiecej lody sa niesmaczne pol miasta przeszlam po lody pistacjowe i mialy gumowy smak jak w polsce czekolodopodobny wyrob inne lody sa wodniste a jeszcze odnosnie lasu mam wazne zastrzezenie tak sobie mysle ze nigdy jak tu jestem to nie widzialam grzybow to normalne nie ma grzybow a moze nie patrzylam dobrze chce zobaczyc grzyba haha muchomora moze

jestem kobietą i nie jadę tam w celu poznania innnych kobiet. Chcę podszlifować ang i trochę swiata zwiedzić...

Gość pistka
ten kto pisze takie posty to mu chyba słonce przygrzało za bardzo :D

Gość ----Luna
Mieszkam w Oz, a wczesniej pracowalam w UK przez 6 lat. A Australii stosunek zarobkow do wydatkow jest o niebo bardziej korzystny (na dodatek teraz dolar jest silny!).Wykonujac te same zawody mozemy duzo wiecej kasy odlozyc. W UK z jednej pensji (branza IT) nie dalo sie wyzyc, no moze klepiac biede , a tutaj wyzyjesz i jeszcze duzo odlozysz. Tu jest troche inaczej z wszystkim, niektore rzeczy moga sie wydawac duzo drozsze a niektore duzo tansze, ale to tez kwestia w jakim stanie. Dlatego jak cos chcecie sprawdzac, to sprawdzajcie poszczegolne stany, bo maja rozne zapotrzebowanie na pracownikow (to sie przeklada na zarobki), rozny klimat, ceny i jakosc domow itp.

Gość przerażający kraj a zarazem
kontynent. Ludzie chodzą do góry nogami, a piczki kobiet przypominają skarbonki

Gość shashasha cichyyyyyyyyy
>>e????????????????????????? "Może mu o Austrie chodzi. Tam zarobki ok i kobiety ładne." No nie wiem czy te zarobki w Austrii są takie ok. Jedne z najniższych w europie zachodniej (pomijając kraje UE, które splajtowały lub są tuż przed plajtą). Jeśli wyjeżdża się w celach zarobkowych do Austrii to może niekoniecznie polecam. Jeśli chodzi o kobiety w Austrii... o mamo!... jak tu kobiety są ładne to ja jestem zorro. Rodowite austriaczki niewiele różnią się od rodowitych niemek. Poza tym grube jak angielki. W Polsce niby wzrósł procent młodych ludzi z nadwagą i otyłych, ale tutaj aby zobaczyć na prawdę fajną laskę, to nieco ciężko, na pewno ciężej niż w Polsce. Jak już się trafi jakaś ładna to okazuje się być turystką, albo jak już nawet mieszka w Austrii to przeważnie są to kobiety ze wschodniej europy. Cały multum tu jugolek, one jak jeszcze młodziutkie, to nieźle wyglądają, a ledwie dwudziestka stuknie, a tyłek jak szafa, po trzydziestce, to już w ogóle i starzeją się szybko. Jeśli mówić o ładnych kobietach, to raczej w Austrii ciężko o na prawdę ładne :) Takie moje zdanie.

Gość przerażający kraj a zarazem
jak jesteś potomkiem jakiegoś bandyty i złoczyńscy, to będziesz się w Australii bardzo dobrze czuła , Amen i wór mosznowy JarKacza.

Gość gość
a wy tylko kobiety, uroda nie jest najważniejsza