Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pucato

Mam 26 lat i jestem dziewica- czy to normalne?

Polecane posty

Gość pucato

Mam 26 lat i jestem dziewicą czy to normalne.. Jestem ładną dziewczyna ale jak przychodzi konkretna sytuacja to wymiękam i uciekam... co mam zrobić ...pomóżcie ...

Gość fdwpeidtrmf
Nie wierze że jestes ładna, nie ma takiej opcji buhahahhah dziewictwo w tym wieku to opóznienie umysłowe!

Gość pucato
nie uważam że jestem opóźniona... skończyłam studia z tytułem mgr... pracuje w dużej firmie... problem w tym że chciałabym idealnego faceta

Gość Deflorator91
chętnie cię zdefloruje, nawet nie zauważysz kiedy :)

Gość fdwpeidtrmf
Tak tak ideał piekna z magistrem i dziewica :) wymysł kafe trolla, ładne dziewice w tym wieku nie istnieją, ladna kobieta zawsze ma faceta, a nie mozliwe jest by przez np 7l żaden taki się nie trafił, wiec wypier ze swoimi opowiesciami prawiczku :)

Gość pucato
Ok, przepraszam :( Już sobie idę :(

Gość pucato
ejjj .... zero tolerancji.... to ja chciałam sie was proradzić a tu taka ocena.... co mam zrobić jak boje sie tego.Jestem szanującą sie kobietą

Gość fdwpeidtrmf
Ojej a do tego teraz poza na wrazliwą hahah ja piernicze upadacie kafe-trolle ;) na samo dno!!!

Gość staranikomuniepotrzebnaaaa
owszem, istnieja, poczytaj sobie w internecie, sa nawet artykuly o duzo starszych, wyksztalconych kobietach ktorym sie akurat tak ulozylo ze nie uprawiaja seksu.. ja sama mam 27 lat i uprawialam sex tylko raz w zyciu z 10 lat temu a potem nic.. gdyby nie tamten raz, bylaby dziewica do dzis

jesteś normalną kobietą, widocznie nie gotową na seks lub taką która nie znalazła włąsciwego partnera, więc nie widzę tu zadnego problemu. Przecież nie jesteś chora, to żadne brzemie być dziewicą ;P

Gość pucato
jesteście beznadziejni

Gość pytajkapytajaca
a co Ty sie przejmujesz, tutaj jak sie kazdy rypal to jest cwany i juz mowi jaka to jestem co z Toba nie tak, glupia moda i glupie ludzie, ja mam 23 i tez nic nie bylo

Gość lucjana 32
Teraz zacznie się mit nt "prawdziwie zsanujaca się kobieta, nawet piekna i wykształcona czeka na mężą" ma ktoś wyżej racje, prawiczków na tym forum ponosi wyobrażnia.

Gość ghfhfgh
normalne, ale smutne, że nie miałaś jeszcze okazji poznać kogoś fajnego, czułego by przeżyć wspólny p[ierwszy raz, teraz to pewnie będziesz mieć kogoś z bagażem - radzę wysłać go na badania na obecność hpv i hiv, bo różnie w życiu bywa, a szkoda narażać twoją szyjkę macicy

Gość bezwzględny polako
staranikomuniepotrzebnaaaa ile ważysz? szczerze :classic_cool:

Gość fdwpeidtrmf
Sperma zalała im móżgi, i wypiusuja te brednie by udowadniać swoje chore teorie.

Gość ndlsnsoo
hahah własnie że śa takie - ja jestem baaardzo ładną 26 letnią dziewicą, do tego też mgr plus 2 kierunek, wygadana - a nie spałam z nikim bo z nikim nie spotykalam się dłużej jak 4 miesiące, zajęta byłam innymi sprawami,, dużo wyjeżdżalam za granicę i szukam tego jedynego - teraz kogoś poznałam na poważnie i czuje ze to ten waściwy facet - wyjdzcie na powietrze kafeterianie bo zatraciliście chyba juz kompletnie poczucie rzeczywistości i żyjecie w tym wirtualnym swiecie i każdy z was pisze dokładnie to samo - jak w sekcie jakiejś :D:D

Gość pytajkapytajaca
ale faci powiem dosc dziwnie na to reaguja, chyba sie tego boja, ale prawdziwy facet powinien docenic i uszanowac a nie pytac a czemu a dlaczego a nie bylo okazji jak to????

Gość staranikomuniepotrzebnaaaa
jestem szczupla wyglad nic nie ma do rzeczy, to kwestia psychiki

Gość lucjana 32
Istnieją dziewice w tym wieku, ale nie sa to zjawiskow piękne kobiety, które mają grono przyjaciól wyższe wykształcenie etc raczej szare myszy które zostały tam gdzies zapomniane...... :)

Gość pytajkapytajaca
wiecie co mnie to smieszy jak ludzie pisza ze musisz byc paszczurem zeby Cie nikt nie chcial skad taki pomysl???

Gość fdwpeidtrmf
ndlsnsoo hahah własnie że śa takie - ja jestem baaardzo ładną 26 letnią dziewicą, do tego też mgr plus 2 kierunek, wygadana - a nie spałam z nikim bo z nikim nie spotykalam się dłużej jak 4 miesiące, zajęta byłam innymi sprawami,, dużo wyjeżdżalam za granicę i szukam tego jedynego - teraz kogoś poznałam na poważnie i czuje ze to ten waściwy facet - wyjdzcie na powietrze kafeterianie bo zatraciliście chyba juz kompletnie poczucie rzeczywistości i żyjecie w tym wirtualnym swiecie i każdy z was pisze dokładnie to samo - jak w sekcie jakiejś A teraz odetchnij i przyznaj że pierdolisz byle podbic temacik :) hahahhhahahhhhhhahhhahahaahahahhah

Gość figoofago
ludzie to mają problemy,,,chyba lepiej poczekać niż z byle kim ?

Gość pytajkapytajaca
a tam szare myszy itd.... kobieta 26 lat to mlodziutka jest co Wy tutaj piszecie, moze miec jeszcze pieciu czy 10, ludzie wiek nie ma nic do rzeczy, jak sie komus nie ulozylo jak faceci nie odpowiedni to co????

Gość lucjana 32
Bo ładna kobieta zawsze ma adoratorów, pisanie że "nie było czasu" JEST DOWODEM DESPERACJI PRAWICZKÓW KAFEEEEEE

Gość ndlsnsoo
nie nie pierdolę byle podbic temat - nie musisz mi wierzyć, twoja sprawa, ale taka jest prawda i juz: jestem bardzo ładna, mam grono znajomych, skonczyłam jedne studia, robie drugie, swietnie sobie w życiu radzę i dopiero teraz zaczęłam się spotykać z kimś tak na poważnie- ot cala filozofia :D

Gość ndlsnsoo
tak lucjano - zawsze miałam i mam full adoratorów i często się z kimś spotykala ale na krótko - faceci nie zwalali mnie z nóg, nie potrafili zatrzymać na dłużej, szybko sie nudzili i nigdy nie dochodziło do seksu bo tak jakos jestem skonstruowana ze musze być mega zakochana żeby chcieć sie z kimś kochać - teraz jestem na to gotowa