Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magiczna granica

Owieczka Basia :)

Polecane posty

Gość nieszczęśliwa do bólu
stracone 1:45 życia 🖐️

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx
Pomysl masz, ale CO CHCESZ POWIEDZIEC? Bo wiesz jak cos zaczynasz - nawet SKECZ to musisz chcesz miec cos powiedziec. Nawet jesli NICZEGO NIE MASZ DO POWIEDZENIA to to tez powiedz i ludzie ci to kupia. A ty co tam krzyczysz? Bez sensu niestety jak dla mnie. Owieczka moze byc, ale reszta bez sensu :( I tyle. I wiesz ta owieczka to tylko religijnie to nie na Slasku. Nie na Slasku i tyle :( Nie wiem skad jestes ale inne zwierzatko i co chcesz powiedziec i tyle. OWAD w Polsce pasuje. Na Slasku? No zwierzeta domowe ze ciezko. Ogolnie musisz miec jakas mysl i co dalej i tyle. No i koniec. Co jeszcze?

Ja wiecie kiedys pisalam bloga i ja go pisalam WYLACZNIE dlatego, ze za dupa mi wszyscy swinili a chcialam powiedziec, ze LUBIE PISAC NUDNEGO BLOGA O NUDNEJ POLSCE. tyle. I w zasadzie blog zostal "kupiony" jako koszmarna nuda i wiecie no ... ten blog to bylo NIEPOROZUMIENIE aczkolwiek w momencie gdy wysylalam go Agnieszce Smieszce nie wiedzialam o tym JAKIE TO BYLO NIEPOROZUMIENIE. Tego bloga nie bylo i tyle. Zabilam czlowieka CYGANSTWEM i tyle. Takze lala moze byc, ale co do powiedzenia ma? Jakies wrzaski? To ja nazwij inaczej bo ja zawsze bylam cicho jak KOMPLETNIE NIC NIE MIALAM DO POWIEDZENIA bo niby co. Najwyzej ja zrob ze pierdzi. I tyle. A takie wrzaski to nie ja - jesli to miala byc jakas aluzja. Zwlaszcza w net i tyle :(

Jeszcze ja mozesz zrobic ODE MNIE - jak cos sobie je - traweczke malutka i mowi MEEEE tyle mozesz zrobic i rozerwac ja na kawalki BOMBA ATOMOWA. I wtedy mozesz ja tak nazwac i lac z tego, ze powinna byc rozerwana trotylem w dupie. I tyle. No to ja mam takie poczucie humor - jesli o mnie chodzi. A reszta to watpliwie smieszne, a to tez watpliwie smieszne ale niech bedzie. Tylko wiesz w tym powinni byc Zielone Swiatki. Co najmniej zajac z wygladem krolika. A wilk? Lis by sie przydal. Owady oczywiscie - takie cos. Wiecej zwierzat i jakis scenariusz. TAKIE COS. Owca w burdelu. To nie ja. Tym sie nie przejmuj az tak bardzo - to nie ja. To moja OPINIA, ale co to ma byc to nie wiem i tyle :(

Gość latający dywan ryżego
słabe:o a Owca jest brunetką!!

Gość nieoNN
aaa,zmęczona jestem po całym dniu ale liczą sie dobre chęci:P