Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suuuusisss

Rozmiar penisa a umiejętności

Polecane posty

Gość suuuusisss

Mój obecny facet ma bardzo małego penisa w porównaniu do Byłych. Jak go pytałam ile ma cm to powiedział ze ok.15 ale teraz widzę że dużo mniej. Pewnie nie ma nawet 10cm. Mój pierwszy facet miał ok 15 cm i bardzo grubego. Uwielbialam się z nim kochać w każdej pozycji doskonale go czułam ale do orgazmu nigdy mnie nie doprowadził. Choć żaden nie potrafił mnie tak podniecić jak on, był strasznie przystojny wciąż mialam na niego ochote.:) Drugi miał dużo chudszego penisa od pierwszego ale za to niesamowicie długiego:) Seks z nim był przecietny, nigdy nie doprowadził mnie do orgazmu, jakoś było. A właśnie obecny facet ktory ma tak krótkiego jako jedyny potrafi doprowadzić mnie do orgazmu :p Choć są pozycje w których go nie czuje za bardzo. Nie jest też zbyt ładny. Czy to normalne??? Bo z moich doświadczeń wynika że nie liczy się długość tylko technika.

Gość suuuusisss
media ;p

liczą się umiejętności a rozmiar cóż? najlepsze wg mnie są średnie nigdy nie mierzyłam żadnego bo to śmieszne to tak jakby facet mierzył ci cycki

Gość 1donatan
wszyscy by chodzili z podręczną ekierką