Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nikaweczka736378t2

problem z biustem

Polecane posty

Gość nikaweczka736378t2

Witam! Mam mały problem. Otóż, jeszcze nie dawno na wyjeździe miałam super biust. 65F, ładny, okrągły, pełny. W międzyczasie dostałam okres. Jednak zaraz po powrocie dostałam 38 stopni gorączki z rana, okres już mi się kończył. Gardło miałam spuchnięte, i bolące, jakby je ktoś pociął żyletkami. Byłam obolała, miałam dreszcze i było mi zimno. Cały czas leczyłam się apapami i ibupromem, bo lekarz zapisał antybiotyk, ale powiedział, że jak na razie wygląda mu to na wirusowe, a nie bakteryjne, więc jak na razie mam nie brać. Teraz czuję się lepiej, ale przeraziłam się jak siebie zobaczyłam w lustrze. Brzydki, paskudny, obwisły biust. Bez kształtu, miękki, jakbym tam w środku miała wodę, pomniejszył się, więc wole nie mierzyć stanika, bo się chyba załamię. I wcale nie schudłam, wręcz przytyłam, ważę 56 kilo ( nic nie zostało z idealnej figury i cycków, które miałam jeszcze pół roku temu ;( ) . Czy mogły mi się piersi popsuć od choroby, osłabienia? Czy to przez to, że nie nosiłam stanika przez cztery dni? Pomocy, martwię się...Chcę mój stary biust z powrotem!!! ;-(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować