Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nobardzofajnie

Czy to nie za szybko??

Polecane posty

Gość nobardzofajnie

Więc.. Od czego by tu zacząć... Od niedawna(ok miesiąc) jestem z chłopakiem na dość poważnie. On jest dość doświadczony jeśli chodzi seks i te sprawy, ja jestem dziewicą. Doszło do tego, że on robił mi palcówkę, ja jemu dobrze ręką. Wiem, że bardzo go pociągam, i wiem, że on chciałby się ze mną kochać. Ja z nim też, ale powstrzymje mnie fakt, że jeszcze nigdy tego nie robiłam. Nie chcę potem czuć się jak dziwka, że zrobiłam to z nim tak szybko. (Ah, i warto wspomnieć, że mamy po 16 lat).

Gość evittka
aha... i powiadasz że Twój facet ( a właściwie to jeszcze dziecko) jest już doświadczony w sprawach seksu? troszkę to dziwne zważywszy na tak młody wiek. wieśz nikt Wam nie zakaże się kochać i zmusić do tego też nie może, ale uważam, że pwód - że on już to ma za sobą nie ejst wystarczający do tego, żebyś Ty na ten krok się zdecydowała! Musisz być pewna, że tego chcesz, nie możesz ulec presji, to mimo wszystko jest jesdno z najważniejszych wydarzeń w życiu :) ps: pamiętajcie o gumkach! :)

Gość nobardzofajnie
Mnie też nieco dziwi fakt, że zdążył nabyć już tego doświadczenia, ale cóż. Nic z tym nie zrobię, ale też nie uważam tego za problem. Jeśli chodzi o mnie, to wiem, że tego chcę. Ale nie wiem jak będę czułam się z tym, że tak szybko poszłam z nim do łóżka i jak to będzie o mnie świadczyło. To jest głównym problemem... I dziękuję za odpowiedź :)