Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona1990_

seks przyciaganie

Polecane posty

Gość ona1990_

Tez macie taka osobe, przy ktorej nie mozecie sie powstrzymac. Wiecie,ze to zle, ale nie mozecie sie jej oprzec i ulegacie? Ja znam takeigo faceta, moze zrobic ze mna co chce. Wiem, ze jest chamem, ale same mi sie przed nim rozkladaja nogi. Przyjaciolki na mnie krzycza, a ja robie to dalej. I nie mysle o niczym innym, tylko kombinuje , zeby miec wolny pokoj i znowu to z nim zrobic. Wiem, ze to zle, ale to silniejsze ode mnie. Mysle o seksie z nim caly czas. NIe moge sie opamietac.

Ja znam takiego, przed którym bardzo chętnie rozłożyłabym nogi, ale okoliczności jakoś na szczęście nam nie sprzyjają. On nie wie, że mógłby mieć nade mną aż taką fizyczno emocjonalną władze.

Gość kakakaalicjakakaka
Kiedys tez tak mialam nie chcialam byc z tym facetem i nie powinnam z nim tego robic ale i tak ulegalam. Teraz mam tak ze ciagle bym to robila ale na szczescie z narzeczonym ;)

Gość ona1990_
Hmm, ja myslalam o zwiazku z nim. Teraz juz coraz rzadziej. WIem, ze to wieczny chlopiec, niedojrzaly emocjonalnie do stalego zwiazku. Ostatnio od marca nic sie miedzy nami nie dzialo. Ale w tamtym tygodniu znowu to zrobilismy. I to napiecie, ukradowe dotykanie swoich cial i dobieranie sie do siebie bylo nieziemskie. Caly czas marze o tym, az znowu sie z nim zobacze.

Gość paranoiczny_fafik
nie znam żadnego takiego. wszyscy się zapuścili i posunęli w czasie, ech ;/ ale zaczynam myśleć poważnie nad kobietami :D ostatnio mnie bardziej podniecają :D rada do dziewczyn, które się borykają z takimi osobnikami, którym się wydaje, że co to oni nie są :) ---- > kombinujcie żeby ich zaciągnąć do łóżka, a po wszystkim upokorzcie w najbardziej wymyślny sposób jaki znacie. a jest wiele takich metod, żeby poczuli się szmaciarsko w ostatecznym rozrachunku :D

Gość paranoiczny_fafik
On nie wie, że mógłby mieć nade mną aż taką fizyczno emocjonalną władze. bez podsłuchów gówno byś wiedział casanovo. się wysilił pan i władca .