Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gibus

Atrakcyjne, czy mniej trakcyjne. Ktore czesciej daja

Polecane posty

Gość Gibus

Jak w temacie. Ktore kobiety sa chetniejsze. Czy te mniej urodziwe czesciej dlatego ze maja mniej okazji i nie chca ich zmarnowac? Czy nie ma zadnej reguly? Piszcie, szczegolnie kobiety.

Gość te ktorym
sie chce. po prostu. wyglad nie ma znaczenia. zreszta to kwestia gustu, wiadomo

Gość tez marze
jestem atrakcyjna i kocham sie srednio 5 dni w tygodniu. a ktoremu mezczyznie czesciej staje-temu z maczuga,czy z kredka swiecowa? grawitacja nie jest chyba bez znaczenia?

ja tam zawsze daje :classic_cool: kase na cele charytatywne :classic_cool:

okrylam sie czernia by przywitac moje namietnosci-edyta,adrogen 👄 ale marze dalej. :)

[zgłoś do usunięcia] Androgen Vii, bo Ty złote serce masz dałam nawet wczoraj traperkowi na bułke :classic_cool: moze mu bułka życie utratuje :D eddita 👄

hehehe androgen za to dodatkowe -e- licze na rewanz z twojej strony.zrobisz co zechce?

witam! osoby atrakcyjne mają więcej okazji do przygodnych stosunków,to oczywiste:) ale to zależy od osoby czy będzie korzystała z okazji czy też nie...z tego co zauważyłam brzydsze kobiety częściej decydują się na przygodny seks myślę że czują jak jest chętny to trzeba dać bo okazja może się nie powtórzyć....:)

Gość hjr5j5ry6uhaSEWFWERFERqwaswq
Gibus daje suka i kurwa za kase. Jezli uwazasz,ze tobie jakas kobieta daje,to idać twoim tokiem rozumowania tez dajesz i jestes łatwy.

Rewanż... nie ma problemu. Zrobisz mi tymi ustami co zechcesz, nie będę protestował :-)

zajeta cos troszke pitolisz.atrakcyjna nie musi korzystac z przygodnych okazji zeby dawac codziennie. :P

androgen ale ja bym chciala,zebys stawial opor...gdy bede sie zblizac oblizujac te usta...

Gość tez marze
przez grwitacje chodze z mózgiem w stopach :D

Eddita, chcesz zagrać rolę napastnika? Potrafisz? :-) Odnośnie tematu, to kobieta robi się mokra tylko wtedy, gdy obok jest odpowiedni samiec. Nie ważne czy ona jest brzydka czy ładna. Czuje to samo gdy mężczyzna zachowuje się w odpowiedni sposób. Tak sądzę :-)

Gość Gibus
Jeszcze jedno.. Te atrakcyjne mają więcej łaskotek od tych nieatrakcyjnych?

Gość tez marze
ja mam łaskotki nawet w głowe, co sprawia że jestem atrakcyjna i mądra :)

:) informacja to wszystko,co napisze pomarancza pod nickiem -tez marze- w moim imieniu- TO PRAWDA.

Gość bart mat
z moich doświadczeń - najbardziej otwarte w sprawach niezobowiązującego seksu są kobiety o krągłych kształtach. Na jakiś wyjazdach typuję kandydatkę i b. często jest to strzał w "10". Nie chodzi mi o rozlazłe tłuściochy ale babeczki proporcjonalnie zbudowane i zgrabnie się poruszające - to dla mnie najważniejsze. Aranżuję program tak żeby razem znaleźć się na basenie hotelowym, potem propozycja spa i sauny. Jak zachowuje się w zrelaksowany sposób to jest b. dobry znak. Nie chodzi o to żeby paradowała od razu na golasa, co u nas jest jeszcze b. rzadkie ale żeby była otwarta i swobodna w zachowaniu, nawiązywała kontakt itp.

Gość mąż swojej żony
Od kiedy to za namiętność odpowiada tłuszcz?To sprawa mózgu i takich pieprzonych głupot dawno nie słyszałem .Kocha się chętniej bo jest okrągła.Kurwa co za debile.

mezu swojej zony ale gdzie tu mowa o tluszczu? w oczach barta atrakcyjna kobieta to ta,ktora ma seksowne ksztalty.

Gość bart mat
ha ha, jak ktoś nie posmakował tych klimatów szybkiego polowania na niezobowiązującą przygodę, tego klimatu kobitek na co dzień porządnych i poukładanych a w odpowiednich warunkach, pod wpływem zaskoczenia luksusem, gotowych do szalonych wyczynów. Nie interesują mnie wydry polujące na facetów na służbowych lub urlopowych wyjazdach. Ale cóż o tym może wiedzieć ktoś o ksywce jw.