Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czym sie najbardziej lubia

czym sie najbardziej lubia bawic wasze 3 letnie dzieci??

Polecane posty

Gość czym sie najbardziej lubia

zastanawiam sie nad prezentem na 3 urodziny corki i nie mam zadnego pomyslu co jej kupic :((( Na pewno nie chce kupowac kolejnej lalki bo jak do tej pory cora raz na jakis czas bawi sie az jedna z tych wszystkich ktore ma :((( Macie jakies pomysly???/

Gość mama dwojeczki
Ja mam prawie 3 latka (skonczy w sierpniu) i oczywiscie oprocz wszelkiego rodzaju chlopiecych "klamotow" ;) typu kopary, pociagi, samoloty oraz straze pozane lubi bawic sie gospodarstwem lub arka Noego z "Little People", czytac ksiazki, ukladac puzzle, bawic sie kuchnia w gotowanie oraz lepic z ciastoliny. A i jeszcze lubi jezdzic na rowerku biegowym oraz na hulajnodze. Moze udalo mi sie podsunac ci jakis pomysl :) Pozdrawiam.

Gość rbtfrewq
moja siostrzenica niedlugo bedzie miala 4 latka ale... juz zima pieknie ryzowala i malowala w malowankach ja bym kupila takie duze grube kredki wielkie opakowanie i wielka fajna malowane :-) dostala tez jak miala 3 latka, namiot dla ksiezniczki, albo klocki, stolik plus 2 krzeselka lubi bawic sie w kuchnie w namiocie i malowac, natomiast ma 2 wozzki dla lalek i mnostwo lalek i wogole nimi sie nie bawi!! przeciwienstweie do mnie jak bylam mala, wozki ma poniszczone itp ... lubi jezdzic na roqwerku ja za to jak bylam malutka to na rowerku, malowalam ( godzinami bym mogla malowac) do dzis jest cale pudlo pamiatek recznie wykonanych dla mojej mamy:) i lalki , ja bawilam sie lalakami jak swoimi dziecmi hehe, mialam pare, chyba ze 2 , ale mialaa ubranka, , wozeczek, lalke jak dziecko traktowalam, bylam spokojnym dzieckiem, klocki tez uwielbialam, zawsze cos jakies zagrody gospodarstwa budowalam a moja siostrzenica ..to widze... inny juz swiat ... niszcza te zabawki, lalki takie piekne bobasy w kat rzuca itp

Gość rbtfrewq
moja siostrzenica niedlugo bedzie miala 4 latka ale... juz zima pieknie ryzowala i malowala w malowankach ja bym kupila takie duze grube kredki wielkie opakowanie i wielka fajna malowane :-) dostala tez jak miala 3 latka, namiot dla ksiezniczki, albo klocki, stolik plus 2 krzeselka lubi bawic sie w kuchnie w namiocie i malowac, natomiast ma 2 wozzki dla lalek i mnostwo lalek i wogole nimi sie nie bawi!! przeciwienstweie do mnie jak bylam mala, wozki ma poniszczone itp ... lubi jezdzic na roqwerku ja za to jak bylam malutka to na rowerku, malowalam ( godzinami bym mogla malowac) do dzis jest cale pudlo pamiatek recznie wykonanych dla mojej mamy:) i lalki , ja bawilam sie lalakami jak swoimi dziecmi hehe, mialam pare, chyba ze 2 , ale mialaa ubranka, , wozeczek, lalke jak dziecko traktowalam, bylam spokojnym dzieckiem, klocki tez uwielbialam, zawsze cos jakies zagrody gospodarstwa budowalam a moja siostrzenica ..to widze... inny juz swiat ... niszcza te zabawki, lalki takie piekne bobasy w kat rzuca itp

Gość judi5
moja starsza córeczka za miesiąc kończy cztery latka, ale pamiętam że na trzecie urodziny dostała pare gier planszowych. i obok lalek barbie uwielbia teraz gre top modelki z adamigo.

Gość TakaSobieMama;)
Moja cora ma 3 latka i 4 miesiace i juz od dluzszego czasu na topie sa u nas (w kolejnosci) : 1/ Ciastolina z rozmymi akcesoriami do wycinania i odciskania) 2/ Figurki Plymobil (ma basen i ferme) - robi figurkom "ubrania" z ciastoliny, kolka do plywania na basenie :D ) 3/ Kolorowanki (kredki, flamastry, farby) 4/ Puzzle (na dzien dzisiajszy uklada takie po 60-80 sztuk) 5/ Zestaw "Pani doktor" 6/ Zestaw "do gotowania" (dostaje wode, po kilka garsci roznych makaronow i gotuje na calego : )... oczywiscie dka figurek Playmobil :D ) Oprocz tego uwielbia male figurki z "Kinder Niespodzianek"... ma cala kolekcje "Barbapapa" i bawi sie nimi razem z figurkami Playmobil :) Lalki moga dla Niej nie istniec. Klocki wyciadnie od czasu do czasu ale szalu nie ma. Kazde dziecko ma inne zaineresowania, moja raczej "manualna" jest :)