Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mietuseek

Wakacje nad morzem, tylko gdzie ?

Polecane posty

Gość mietuseek

W tym roku wybieram się z chłopakiem nad morze. Tylko nie mogę się zdecydować które miasto wybrać. Chciałabym żeby było niedrogo i fajnie, żeby było blisko jakiegoś większego miasta by móc wyjść pozwiedzać i się rozerwać. Zastanawiałam się nad Władysławowem albo czymś bliżej Sopotu, doradźcie proszę.

Ja mam ten sam problem,zastanawiam sie nad łebą,w ktorej nigdy nie bylem,a ponoc naprawde warto tam pojechac,co rok spedzalem wakacje w kolobrzegu,ale w tym roku chcialbym udac sie gdzies indziej i wlasnie stawiam na lebe...

Gość Jedźcie nad zagraniczne
Laski!! Nad polskim morzem nie ma tanio ani fajnie, ani pogody. Za mniejszą kasę wyjedziecie do turcji, egiptu, grecji i poopalacie sie, spędzicie wakacje życia w super hotelu, a nie w jakiejś zapleśniałej kwaterze nad polskim morzem gdize ceny są 3 razy wieksze niż zagranicą!

Jedz na polwysep naprawde jest tam super i wcale nie trzeba jechac za granice,aby fajnie wypoczac tamte rejony sa naprawde niesamowite,no i blisko masz trojmiasto,wiec mozesz i tam wyskoczyc,ja osobiscie bylem bardzo zadowolony z tamtych rejonow,w tym roku stawiam na łebę i mam nadzieje,ze sie nie zawiodę...