Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oliwia1996

Czy on mnie zdradza????????

Polecane posty

Jestem z facetem od ponad pol roku...jest troche starszy,ale mi to nie przeszkadza :) Ale do rzeczy.Chodzi o to,ze wczoraj (po tym jak odwiozl mnie do domu),dostalam od niego smsa o takiej tresci "kochanie,wlasnie wyjechalem z biura,zaraz bede,grzej obiadek :* "...Napisalam mu o co chodzi,co to ma byc i wogole,dzwonilam,ale nie odbieral :/ Pozniej napisal,ze to mial byc taki zart,zebym byla troche o niego zazdrosna :[ Sama nie wiem co o tym myslec :-( Mial kiedys zone,ale twierdzi,ze sie rozwiedli,bo go zdradzila :-S Jak to sprawdic?

Gość Michasiecieszy
Raczej kogoś zdradza z Tobą

Gość seryjnysamobojca
facet zdradza gdy kobiecie smierdzi z cipki prawdopodobnie tobie smierdzi, to zdradza cie z inna

Gość gdfhhfghj
z pewnoscia wcale z żona sie nie rozwiódł. :) i wraca po robocie normalnie na obiadek do swojej kochanej żonci a Ty tylko dla seksu i odskoczni od zycia codziennego :)

Gość seryjnysamobojca
ale to pisze 16 latka toz jeszcze nie rozwiniete cialo dziecko prawdopodobnie deska na sexie sie nie zna zdradza jak nic !!!

Gość bhtttt
OMG -sprawa jest prosta. Jesteś kochanką. Odwiózł Cię do domu i napisał smsa do żony, ze własnie wyszedł z pracy. TYlko, że zamiast do niej wysłał do Ciebie.

A twierdzi,ze mnie kocha i wogole... :/ :-( Mam BRADZO rozwiniete cialo,a jezeli chodzi o seks to znam sie na rzeczy,moze nawet bardziej niz ty...heh.

Gość gdfhhfghj
No kazdy kochanek twierdzi ze kocha :) wyobraz sobie ze mówi to Tobie i swojej żonie. Caluje ja tak jak Ciebie, w ten sam sposób przytula i się z Tobą kocha. No blee. -.-

ech... chyba jeszcze nic nie wiesz o życiu:(:( to nie Ty jesteś zdradzana...bo to Ty jesteś tą drugą:) on ma kogoś na 100% a Ty jesteś potrzebna do seksu...przykre ...ile on ma lat 25? 30?

Gość scenarzystaa
Ale wyjątkowy fajtłapa ! Naoglądał się holiłuckich filmów o kochankach i sam se jedną naraił (Ciebie). Jednak jest tak tępy, że nie potrafi sobie z tą jedną kochanką poradzić :) No cóż, wyrobi się, u Ciebie pewnie jest spalony, ale to mało naiwnych szesnastek chodzi po świecie ?

To nie ty jestes zdradzana tylko jego żona z ktora wcale sie nie rozwiódł najwyrazniej. Koles leci na dwa fronty i ma dwie kury koło siebie.

Gość seryjnysamobojca
ty sie znasz na rzeczy? co ty wiesz o sexie z 2-3 facetami? co ty wiesz o sexie z inna kobieta? co ty wiesz o sexie analnym? co ty wiesz o zabawach z wibratorami? co ty wiesz o doggie style? co ty wiesz o halabarden machen? co ty wiesz o trinken spermen? co ty wiesz o sexie w plenerze? co ty wiesz o sexie w miejscach publicznych? co ty wiesz o pissingu? co ty wiesz o fistingu? gowno co wiesz o sexie w wieku 16 lat !!!

34 lata ma...fajnie sie dowiedziec,ze jest sie ta druga,super po prostu :/ :-( To ja mu sie zgadzam na lody,na anale,na przebieranki...a teraz sie okazuje,ze to wszystko tylko dlatego,ze zona mu sie znudzila!!!wrrrr :@

Byłaś u niego w domu, tak? Bo przecież jest dorosły, po rozwodzie i mieszka sam. Wiesz gdzie pracuje, opowiadał Ci o swojej pracy. Możesz go śledzić jak wyjdzie z pracy. :classic_cool:

Gość gdfhhfghj
ja majac 15 lat tez bylam tą drugą. :) twierdzil, ze się rozstał ze swoja kobietą co nie było prawdą. :) I tez dostalam pare razy sms ktory mial byc skierowany do niej ale głupia nie bylam od razu napisalam do niej (pech chcial znałysmy sie) no i nigdy sie nie rozstali :D ah te chwile, wspominając to teraz śmieje się ze swojej glupoty.

Seks w plenerze?conajmniej raz w tygodniu. W miejscu publicznym?kino moze byc?bylo w tamtym tygodniu w czwartek. Anal?wczoraj.

Gość scenarzystaa
Generalnie, dziewczyny, to miło, że wspominacie z uśmiechem. My wspominamy ze sterczącym drągiem i... szukamy następnych naiwnych :)

Gość JaRA:)
Tepa jestes dziewczno jak nic. i na dodatek to od nas sie dowiadujesz czy on cie zdradza- inteligencji zero 0 zadałas pytanie czy ona cie zdradza kazdy ze "tak" a ty "fajnie sie dowiedzieć" Idź sie leczyć. A Jak by kazdy napisał ze nie to co tez bys to łykneła? I bys sie cieszyła? on zabrał sie za ciebie bo widac ze naiwna. Wykonczyc sie mozna

Gość gdfhhfghj
Ten świat spada na psy.. bo przynajmniej ja wtedy w wieku 15 lat nie spalam z nim. :) I to on nie chciał. Po prostu miło spędzaliśmy czas. A ją miał do dupczenia bo była i jest (bo wciąż są razem :D) tępa jak but nie idzie z nia na żaden normalny temat pogadać. :) Ale z tego co wiem dalej ją robi w bambuko i spotyka sie z innymi pannami :D a ją ma bo wie, ze ona zawsze przy nim bedzie. :)

Oliwia1996... szkoda mi Ciebie:(:( dam Ci radę na przyszłość! szanuj siebie i swoje ciało i rób tylko to na co masz ochotę...seks oralny analny to bardzo intymna rzecz zostaw to dla kogoś kto na Ciebie zasługuje ....

Gość scenarzystaa
Ależ zajęta, on zasługuje ! I on, i tamten, i jeszcze inny... :)

zajeta,cos pechowo na twoje pitolenie wpadam dzisiaj. seks oralny analny to bardzo intymna rzecz zostaw to dla kogoś kto na Ciebie zasługuje .... bo zwykly seks to nie jest intymny i mozna cipki nadtawiac tym co nie zasluguja :(

co się dzieje z tymi nastolatkami??? 16 LATKA mówi o analu oralu... ja w jej wieku byłam dziewicą...do czego zmierza takie zachowanie??

Kurde,najgorsze jest to,ze ja go tak bardzo pokochalam... :-( Nie wyobrazam sobie zycia bez niego :( Dzisiaj po poludniu ma wpasc na kawe,bede go obserwowac,moze sie jakos zdradzi...A jezeli tak,to juz ja mu wtedy pokaze!o wszystkim sie zonka dowie!zniszcze go i jego "idealne"zycie :) w firmie tez sie wszyscy dowiedza jaki jest ich wielce pan prezes!chuj jebany.sie wkurwilam sie.

Gość gdfhhfghj
Oliwia 1996 ile rzekomo razem jesteście.?

tak.moim kompelksem jest nadmierna agresja w stosunku do ludzi,ktorzy nie maja nic do powiedzenia a bawia sie w doradcow.