Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie umiem robic loda

nie umiem robic loda.... ... .:(

Polecane posty

jestem w zwiazku od ponad roku. Jest to moj drugi zwiazek, poprzedni trwal 8 lat. No i okazuje sie, ze nie umiem robic loda. Jak zaczynam to trwa to gora 5 min i facet jakby okazuje zniecierpliwienie ( widze po jego minie ) i ciagnie mnie na gore i zaczynamy seks. Nie wiem co robie nie tak...poprzedniego faceta doprowadzalam w seksie oralnym do orgazmu a tutaj nic...to go laskocze, to nie wiem znowu co...a wiem, ze lubi seks oralny. czuje sie tym faktem przygnebiona bo czuje sie do bani...on mial duzo kobiet przede mna...

Ale za to zawodowo podtrzymuje kredensy.

A może za bardzo skupiasz się na tym by dobrze wypaść i przez to tracisz jakiś naturalny luz w tym ? Spróbuj po lampce dobrego winka.

Gość KalifaskiMen
hahaha ale łajza z ciebie żałosna szkoda faceta

Gość eeeeee tammmmm
ja myślę, że to nie to, że Ty nie umiesz - po prostu każdy lubi co innego. Przyzwyczaiłaś się do tego, że wiesz co lubił poprzedni facet, a ten po prostu jest inny - i musisz wyczuć co lubi to wszystko :) A najlepiej niech sam Ci podpowie, podpytaj go, poeksperymentuj, popróbuj czegoś nowego, zobacz co mu sprawi przyjemność... To się da zauważyć.

Napij się czegoś dobrego, wyluzuj się i obudz w sobie ... Gejsze. Nie spinaj się tak, bo to Cię tylko blokuje. Swoich ciał i dawania prawdziwej rozkoszy trzeba się nauczyć, ale to przyjemna szkoła.