Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strona 708

czy ktoś zna dr. Sowińską-Prepiera ze szczecina?

Polecane posty

Gość strona 708

Nie wiem gdzie przyjmuje "państwowo" i czy można ją tak sobie "wybrać" czy muszę mieć ginekologa ze swojej przychodni?

Gość strona 708
halo, nikt kompletnie nic?

Gość xx do autorki xx
nie znam jej. ale jeśli przyjmuje państwowo do możesz do niej iść- nawet jeśli nie jesteś zapisana do przychodni

Gość xx do autorki xx
jest wiele przychodni które w ogóle nie mają ginekollogów. Wtedy takie kobiety byłyby skazane tylko na prywatnych.

Gość strona 708
dzięki, od lat nie byłam państwowo u lekarza i nie umiem poruszać się w tych tematach... a nie chciałabym chodzić do niej tylko prywatnie, bo ponoć jest dobra

Gość xx do autorki xx
to Ci więcej nie pomogę. W życiu o niej nie słyszałam. Znam kilku prywatnych godnych polecenia. Ale o tej nic nie powiem

Gość strona 708
a znasz ze szczecina? :)

Gość xx do autorki xx
no właśnie ze Szcecina Moja ulubiona to dr Engel- teraz ordynator w Policach. Poza tym dobry jest też Świderski (też Police) i Węgrzynowski- najlepszy od usg serca płodu (pracuje w Zdrojach)

Gość xx do autorki xx
bo o ginekologa chodzi, tak??

Gość strona 708
do koolorowo:) a czy w razie czego dr. sowińska daje skierowania na NFZ? chciałabym, zeby prowadziła ciążę ale całą prywatnie to chyba mnie nie stac... jeśli do niech chodziłaś, to proszę zdradź jak to wygląda?:)

Gość strona 708
do xx:) chcę się uówić na pierwszą wizytę i ewent. potwierdzić ciążę i nie wiem jak, co i gdzie?

Gość kolorowoooo
niestety na nfz nie przyjmuje za wszystko kasuje, ja chodziłam bo mialam problemy hormonalne i sporo mnie to kosztowalo, prowadzenie ciazy to droga sprawa a masz zagrozona ciaze ze szukasz specjalisty? bardzo dobrym lekarzem jest ginekolog-poloznik włodzimierz tudaj, przyjmuje prywatnie na witkiewicza, na odziezowej na nfz i prywatnie usg robi na niemierzynskiej na bardzo dobrym sprzecie, lekarz czlowiek nie dusza prowadzilam u niego ciaze bylam mega zadowolona;-)

Gość xx do autorki xx
no prywatne prowadzenie ciazy to spory koszt. popytaj o w miare dobrego panstwowego jak nie masz kasy. a w razie jakichs watpliwosci miej w zanadrzu porywatnego- i chodz do niego np. na usg

Gość xx do autorki xx
ja tak zrobiłam przy 2 ciazy- zaczelam panstwowo- prywatne usg. skonczylam calkiem prywatnie

Gość kolorowoooo
spróbuj do dr Tudaja, zadzwon na odziezowa i sie umow na wizyte jak ci nie przypasuje zawsze mozesz zmienic

Gość strona 708
na razie to początek tzn. idę potwierdzić... mam od lat uregulowaną niedoczynność tarczycy... ale skoro dr. tylko prywatnie, to bez sensu...

Gość strona 708
bardzo dziękuję dziewczyny:)

Gość frannnnnnnnnnnnnnn
pani dr tak sie powodzi ze na zdrojach buduje sobie prywatny szpitalik neurologii dziecej malo juz fachowcow jest na nfz niestety

Gość wirta
Dziewczyny , a ile kosztuje u p. dr Sowińskiej wizyta ?