Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samanta95

Dlaczego nie dostaje orgazmu !?;(

Polecane posty

Gość Samanta95

Witam , chciałabym zapytać , dlaczego nie dostaje orgazmu. Mam 17 lat , i kocham się z jednym facetem od dwóch lat . Nie mówie mu o tym że nie dochdze , za każdym razem go okłamuje , to nie jest tak że go nie kocham . Jest to chłopak z którym wiąże swoją przyszłość. Może ze mną jest cos nie tak ? Co mam zrobić , żeby osiągać orgazm ? robimy to we wszystkich pozycjach , i jest bardzo dobrze , w ciągu dwóch lat dostałam orgazmu zaledwie 3 razy .. ;(;(

Gość ojojoj,.
do nauki bys sie wzieła a nie sie piepszyć i o orgazmach marzyc!!!

Gość orzeszek29
Niektóre kobiety nie mają orgazmów przy samym stosunku, jest ich całkiem sporo więc może ty się do nich zaliczasz. Niech poswięci więcej czasu na grę wstępną i dotyk, pocałunki tam...

Gość Samanta95
OJOJOJ - z nauką problemu nie mam , a z chlopakiem jestem juz ponad dwa lata i kocham go ! I mam do tego prawo żeby się z nim kochać nie Puszczam się na prawo i lewo robię to z jednym chłopakiem z resztą zabezpieczamy się i uważamy na to co robimy .. A na tą stronę weszłam po to , żeby ktoś pomógł mi z problemem , a nie mnie obrażał !! decyzja o tym czy zaczne uprawiać seks była przemyślana , i wcale tego nie żałuje !

samanta, masz 17 lat ? czyli zaczynałaś w wieku...15 ? nieźle... ja pierwszy orgazm miałam z 4 partnerem (obecnym), nie wiem od czego to zależy, czytałam, że do tego trzeba czasu..i u mnie tak było

Gość nunnc
A jak ci ludzie na forum mają pomóc w sprawie orgazmu? Gadaj z facetem o tym i nie rób go w balona że masz orgazm jeśli nie masz. To musi być rozmowa we dwoje a nie forumowe konsultacje. :)

Gość Samanta95
pytam o to tutaj bo może ktoś ma ten sam problem i wie co z tym zrobić . nie zwracajcie uwagi na mój wiek bo mimo tego ze jestem tak młoda , to jestem odpowiedzialna i wiem co robie , nie bede wam tego tłumaczyć , a wszyscy zdziwieni jestescie jak bym nie wiem co zrobiła , dziewczyny współżyją w tych czasach w tak młodym wieku ..

Gość tyyr6uy7
Skoro mieliśmy nie zwracać uwagi na Twój wiek to było go nie podawać :) Jesteś na tyle młoda że Twój organizm może być nieprzygotowany do seksu, niewrażliwy. Ale może być też tak że nie dostajesz tylko orgazmu pochwowego a łechtaczkowy miałabyś bez problemu. Niech partner pieści Cię palcami i uprawiajcie więcej seksu oralnego.

Gość Samanta95
Sex oralny uprawiamy zawsze przed rozpoczęciem , i podoba mi się to , ale nie na tyle , żeby dojść .. rozmawialam z moim chlopakiem tez o tym , czy przedemną miał kogoś , mówił że miał , zapytałam czy je zadawalał , czy dostawały orgazmu , powiedział że tak.. to ze mną jest coś nie tak on robi wszystko dobrze..

Gość nuaas
Tak, jesli wszystkie dziewczyny twojego faceta były tak szczere jak ty to masz odpowiedz.

Gość Samanta95
dziewczyny a jak wygląda wasz sex? Napiszcie, to jak co bym się na tym wzorował: krok po kroku.

Gość Samanta95
no uwazam ze nie, poprostu ze mną jest problem , ostatnio nawet mnie boli jak się kochamy nie wiem czemu , a nie mówię mu tego tylko dlatego ze nie chce mu robić przykrosci zrozumcie mnie chociaz w polowie ja wiem ze nie jestem ok . wobec niego ale chce rozwiązać poprostu ten problem unikając rozmowy z moim facetem .. Jak tak dalej będzie to powiem mu w koncu prawde ale boje się reakcji .. On ma 23 lata i też z nim rozmawia się inaczej niż z młodszym ..

Gość ppdjjsnjdu jdunen djdj
nie rozumiem jak mozna nie mieć orgazmu........ ja mam 8/10 razy przy czym kochamy się w tygodniu ok. 3-6 razy.

Gość Samanta95
no to ci zazdroszcze ja bym chciala chociaz jeden ;)