Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudiiiii

młodo wyglądam

Polecane posty

Gość klaudiiiii

dziewczyny ,ja też wyglądam młodziutko i na każdym kroku daje mi to ktoś odczuć ,mam 22 lata mam synka i taki przyklad z życia gdy byłam z nim na badaniu krwi , to Pani pielęgniarka do synka :" nie bój sie siostrzyczka Cię będzie trzymała" ja wybuchnęlam śmiechem i powiedziałam że jestem jego mamą ,ona że wyglądam bardzo młodo a ja to obróciłam w zart i cały dzień mi sie chciało smiać z tego .Trzeba z tego żartować ,śmiać się i akceptować to inni mają problem ,my już takie jesteśmy ;-)

Gość wkurzona.na wszystko
Ja mam 20 lat, wyglądam na ok. 16, jestem bardzo niska i drobna to się faceci za mną nie oglądają. To nie jest fajne

Gość klaudiiiii
nawet ostatnio nie chcieli mi sprzedać butelki wódki i fajek ! wyobrażacie to sobie ?

Gość ghrrrrrrrr
wow jaki poruszajacy topik lze z oka wyciska 😭

Gość wkurzona.na wszystko
a propo fajek pale od 10 roku życia dlatego jestem taka mała :-(

Gość ufdgifgydfgyfg
ten synek jest wpadką?

Gość hsdjdhd
ja mam 28 na karku i dwojke dzieci, 8 i 4 latka a daja mi 20 lat,czasem mniej.Jakis miesiac temu tez nie chcieli mi piwa sprzedac

Gość klaudiiiii
ta ten synek niestety nie był planowany , ale co tam życie jest brutalne

Gość kazdyznaprawdee
to akurat nie jest powód do smiania mam kolezanke, ktora ma 22 lata a nawet jej do klubow nie chca wpuszczac bo wyglada na 16.. o kupnie alkoholu nie wspominam, nawet jak chce jedno piwo kupic to zawsze ją o dowód pytaja przejebana sprawa

Gość tak ,tak nie osmieszajcie
się , na ulicach jakos tego nie widać!

Gość upapa.
na kafe wszystkie piekne, mlode i wyjatkowe dlatego na ulichach takich nie widzac maja bardzo ciekawe zycie, tylko pozazdroscic:D

Wystarczy zawsze nosić dowód przy dupie i nie ma problemu z niemożnością kupienia czegoś albo nie wpuszczeniem do klubu. Zresztą jak się gdzieś zapodziało to nieraz odpowiednio zagadać wystarczy. A się oglądają przecież, nie przesadzaj. Z gimnazjum :P

Gość ona3434
a ja mam 34 lata , a ostatnio przy kupnie alkoholu w sklepie , pani poprosiła mnie o dowód , wkurzylam sie troche;-)

Gość klaudiiiii
Kto się podał za mnie jako "Klaudiii " pisze w moim imieniu ,synek byl planowany a Ty jak chcesz porozmawiać to napisz a nie podszywaj się za mnie matole ,zal takich ludzi ;/