Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fan_seksu_31

Dylemat:dobry seks czy miłość

Polecane posty

Gość Fan_seksu_31
Pojechałem do narzeczonej. Powiedziałem jej, że nie odpowiada mi nasze życie seksualne, że seks to jedna z najważniejszych rzeczy w związku, powiedziałem, że chcę od czasu do czasu jakiś eksperyment w łóżku, chce żeby czasem połknęła, żeby dała mi w dupkę. No i się na mnie obraziła, wyzwała mnie od zboczeńców, powiedziała, że jestem chamem i prostakiem i że mam z jej życia wypierdalać, bo ona chce normalnego mężczyznę, a nie erotomana. W dodatku dodała, że stara się w łóżku, a ja jej nie doceniam i żądam zachowań dziwki... Wkurzyłem się totalnie. Zerwała ze mną, rzuciła mi pierścionek w twarz. Dodała jeszcze, że skoro teraz mi nasz seks nie odpowiada to pewnie będę ją zdradzać. W dodatku dodała sama, że jestem zboczony i zbyt skocnetrowany na sobie w łóżku. W dodatku powiedziała mi, że mam małego (a ja mam standard 15 cm), że jej poprzedni miał większego i nie miał takich fanaberii. Tak się wkurzyłem, że trzasnąłem drzwiami i wyjechałem. Wczoraj w nocy siedziałem i piłem do kompa. Ona milczy, jestem na nią zły, ona na mnie. Dziś idę do baru z kumplem wypić. Nie wyrabiam z nerwów. Mam dość bab.

Gość chyba zmysliles te historie
jakies nieprawdopodobne to sie wydaje ;)

Gość jamamoto sroto
ej no sorry ale co myslałeś,że taka rozmowa to jak spacer po parku?to że była zła to normalka....a Ty od razu że masz dość bab - zdradzasz narzeczoną i teraz czujesz się poszkodowany?Litości:/

Gość WysokiBrunet...
:) dobra bajka tylko ze dialogi i fabula slaba :)

Gość Fan_seksu_31
Nie obchodzi mnie czy ktoś myśli, że to jest prowo czy nie. Narzeczona się nie odzywa, trochę mi jej brakuje. Dziś starałem się nie myśleć o niej. Młodej powiem, że chcę przerwy i muszę sobie wszystko przemyśleć.

Gość martyśka2828
ja cię chłopie nie rozumiem co ty robisz ze swoim życiem to że kobieta nie chciała w dupę albo żebyś spóścił jej się na twarz to nie powód żeby ją zdradzać nie każdy lubi byc tak poniżany bo to poniżanie moim zdaniem i sama bym się na to nie zgodziła a te co tak robią to zwykłe dziwki. Facet będzie chciał to jeszcze jej w ucho w sadzi. Paranoja!!!1

Gość kasaa
dno i wodorosty plus 5 metrów mułu

Gość warto to skomentować?
Wredny samiec z ciebie i tyle, mam nadzieję, że nikogo nie wybierzesz, że obie rzucą cie w kąt, a ty będziesz się błąkał jak bezdomny pies jeszcze długi czas, nim którakolwiek kobieta cię zechce, będziesz mógł się dobrze zastanowić nad sobą. Nie jest odważna w łóżku, bo nie zgadza się na spuszczanie na twarz i anal? Bomba, w takim razie cieszę się, że jestem nudziarą i spotykam się z samymi nudziarzami! Bzykaj młodą, póki możesz, bo kłamstwo ma krótkie nogi i wkrótce cię odwiedzi "na studiach", hehe. A swojej "narzeczonej" lepiej nie zapładniaj ("czuję, że będzie świetną matką, dobrze gotuje"... uch, ty chamie), bo tatuś z ciebie żaden. Nie mąć więcej w życiu dwóch kobiet, zrób im - i nam, czytelnikom - przyjemność i wypie..... daleko stąd :)

Nie mam pojęcia, dlaczego jestes na nia zły, w końcu to ona sie od Ciebie najpierw nasłuchała, że Ci seks nie odpowiada. Załatwiłes temat jak rozkapryszony dzieciuch "ja chce!" a nie jak mężczyzna. Takie rozmowy mozna przeprowadzic taktownie, poszukac kompromisu. Słusznie i naukowo walnęła Ci pierścionkiem. Musiało ja to sporo kosztować i szczerze mówiąc mam do niej za to szacunek. Szkoda, że nie mozna poznac jej wersji, może znalazłby sie powód dla którego nie chciała z Tobą zamieszkać. Nie przyjmowanie członka w odbyt i nie połykanie nasienia to nie jest wyjatkowe uchybienie w seksie. Ja tez sobie w odbyt niczego wkładac nie pozwalam bo mi to żadnej frajdy nie sprawia. Ktos dobrze napisał: dymasz inną, jej nawrzucałeś i jeszcze sie czujesz pokrzywdzony? Myslę, że narzeczoną powinieneś zostawic w spokoju, niech sobie znajdzie kogos, kto nie potrzebuje używac jej zwieraczy. A ty dymaj młodą póki daje to, czego chcesz i ciesz sie tym, zamiast marudzic jak ten osiolek, któremu w żloby dano :)

Gość kirek
i co tam panie kolego stukasz ta młodsza czy wruciłes jak pies do tej narzeczonej??