Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ceramika z opoczna

A są tu kobiety które zaszły w ciążę od razu bez żadnych starań?

Polecane posty

Gość Niuniulkai
Ja pierwszy raz bez gumki i dzidzia ;)

Gość KOCHAM SŁODYCZE:)
diablq234 domyślam się że na pewno zmienia ale musi być to cudowne uczucie być mamą :)

diablq234 na pewno jest to nie samowite uczucie być mamą o boziu idę stąd bo się zaraz popłacze z zazdrości

Gość fyzlady
my się staramy od 11 miesięcy i nadal nic:(

fyzlady my co prawda dopiero od 3 miesięcy ale też nic im dłużej próbujemy tym bardziej się tym przejmuję że nie wychodzi :( trzymam za ciebie w zasadzie za was ciebie i twojego faceta kciuki

Gość fyzlady
też tak miałam,a gdy się zbliżała @ to wariuję dopiero jest mój 23 dnień cyklu a od 20 dnia boli mnie już brzuch jak na @ a cykle mam 30-35 dniowe i coś myślę, że tym razem jednak się nie udało:((

fyzlady Ja trzymam jednak za ciebie kciuki żeby Ci się udało wiele dziewczyn tutaj pisze że czasami jest coś takiego jak blokada w głowie ja myślę że właśnie tak mam podobno pomaga się odstresować ale ja tak chyba nie umiem idąc z mężem do łóżka oczywiście jest wspaniale ale jednak w trakcie sexu łapie się na tym że jednak myślę czy nam się uda czy nie :(

moje dziecko też w pierwszym cyklu starań..aż w szoku byłam, że tak się da;) jak się naczytałam kafeterii nastawiłam się na mniej wiecej rok :D

nam się też udało od razu :) naczytałam się dużo historii dziewczyn, które starają się miesiącami czy latami, więc w kwietniu postanowiliśmy podjąć odpowiednie działania i teraz jestem w 14 tc. :) trzymam kciuki za wszystkie "staraczki" ;)

wczorajsza a czy odpowiednie starania to w twoim przypadku tylko sex czy możesz coś jeszcze doradzic jak można to przyśpieszyć tzn zajście w ciąże :)

Gość Sierpniowa zona
Przestalismy sie zabezpieczac pod koniec czerwca, a w polowie sierpnia zaszlam w ciaze.

Gość Mój kuzyn jest z 1 listopada
Moje pierwsze dziecko też jest z pierwszego cyklu starań. Równiez naczytałam się o staraniach długich i nawet nie miałam zamiaru robić testu po pierwszym cyklu. Mąż mnie namówił i mamy już prawie 5-letniego synka:) Na drugie dziecko czekałam dlużej, bo 7 miesięcy, ale chyba dlatego że tym razem nastawiłam się, że uda się od razu....

Gość Cheryll
Oczywiście że są;) Jak kobieta ma zdrowe podejście razem z partnerem i nie czeka do 'ostatniej' chwili, jest zdrowa ito to dlaczego miałaby mieć problemy?

Gość ja zaszlam w ciaze w czasie
2 tyg. jak przestalismy uzywac prezerwatyw, to byla moja pierwsza ciaza i to blizniacza ale poronilam 2 tyg temu w 17 tyg. mialam tez operacje z powodu utraty krwi, jestem jednak dobrej mysli ze jeszcze bede miala chociazby jedno dziecko

Gość abcdefgkobieta
jak mogę coś doradzić "staraczkom" to moja kumpela starała się ponad rok... kiedy już byli zrezygnowani to poszli na imprezę, napili się, wrócili do domu i na luzie, bez myślenia o CELU uprawiania seksu zmajstrowali synka ;) więcej luzu kobiety to szybciej pójdzie, bo myślenie o tym, że to musi skończyć się zapłodnieniem powoduje blokadę...

Gość alebezedura
jak mogę coś doradzić "staraczkom" to moja kumpela starała się ponad rok... kiedy już byli zrezygnowani to poszli na imprezę, napili się, wrócili do domu i na luzie, bez myślenia o CELU uprawiania seksu zmajstrowali synka ;) więcej luzu kobiety to szybciej pójdzie, bo myślenie o tym, że to musi skończyć się zapłodnieniem powoduje blokadę...

KOCHAM SŁODYCZE:) - w grudniu zaczęliśmy z mężem "standardowe" przygotowania, tzn. zaczęłam łykać kwas foliowy. niedługo później przeczytałam, że pomaga OEPAROL, więc też zaczęłam stosować. w kwietniu odstawiliśmy prezerwatywy i zaczęliśmy się zastanawiać ile miesięcy starań przed nami... a dwa tygodnie potem pojawiły się dwie kreseczki na teście :))

Gość ????????????????????????!!!!!!
sa ja do nich naleze raz doslownie raz zaszalelismy i za 2 tyg 2 grube krechy,tak sie zastanawialismy czy juz czy moze odlozymy starania a tak w trakcie szybka decyzja czy staramy sie o dziecko czy raczej odpuszcamy no i poszlo;-)

Gość a ja tak...
pierwsza ciąża w trzecim cyklu, druga ciąża w drugim cyklu, z tym, że przy drugiej pomagałam sobie testami owulacyjnymi:)

Gość ciężarnaBasia
a ja zaszłam zaraz po okresie w ciąże, bez żadnych starań, założenie było jak będzie to będzie a jak nie to nie.

Gość pielegniarkazos
pierwsza ciąża- pierwsza próba - bingo- wiek 22 lat, druga ciąża- 35 lat po 5 próbie i dzieki duphastonowi-2 miesięczna kuracja po długoletnim braniu anty przestałam jajeczkować.