Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Melipeta

Kosmetyki z biedronki

Polecane posty

Gość polla 22
lepsze niz z Avonu

Gość fwefrwer
tam są normalne oryginalne kosmetyki, czasem po prostu tańsze.

Gość phi podstawowy składnik
czyli SLS, taki sam we wszystkich - więc po co przepłacać? za kolor butelki?

Gość dokladnie, ja tam kupuje
duzo rzeczy z garniera lub nivea bo jest duzo tansza jak w innych sklepach. bardzo lubie zmywacz do paznokci - tani a duzy, nie smierdzi az tak jak niektore tanie a zmywa normalnie jak wszystkie

Gość tanioszka
jest straszna szampon przeciwlupiezowy dziala jak head@ shoulders a ma tylko inna butelke podpaski tez sa bardzo fajne tanie i b duzo ich

Gość LolHeh
A co myślicie o szamponie elisse?

Gość ja noszę rozmiar
kupiłam kiedyś w biedronce żel pod prysznic (nie miałam żelu, a do wypłaty trochę czasu, więc musiałam jak najtaniej :P) żel sam w sobie nie był zły, ale w ogóle nie pienił się 'nie mył', był jakiś rozwodnioony ale od biedy pasował ;)

Gość nejvmoimjif
zele do twarzy dla biedronki robi Tolpa. Produkty jak kazde inne, w dobrej cenie. Ja chwale: - zmywacz, - platki kosm, z aloesem, - antyperspirat kulka, - kremy do rak, - sol do stop, - szampony natei.

Gość tanioszka
ja mialam kiedys odzywke ellise ale nie bardzo moge polecic sole do kapieli sa super

Gość Viggamia
kosmetyki z biedronki niby jest firma np. nivea ale sa gorszej jakosci "wyprodukowano dla biedronka" ale tez sa niczego sobie :)

Gość a tak tylko pytam
ja mialam kiedys szampon ale nie pamietam jaki bo to juz dawno bylo- lupiezu po nim dostalam :( a zel pod prysznic, jak juz ktos pisal- rozwodniony i slabo sie pienil. "firmowe" kosmetyki ok- ceny korzystne. podobno sol do kapieli jest super ale nie wiem, nie sprawdzalam

Gość nbnknlkkkl
jeśli to jest nivea lub garnier albo inny tego typu to nie jest "produkowane dla biedronki" jeśli jest inna nazwa a producent np nivea to wtedy jest wyprodukowane dla.. przez...

Gość Viggamia
ale sa te kosmetyki tansze niz w drogeriach:) kiedys znajomy mi powiedzial ze niby taka sama firma al;e jakosc gorsza:) a chodzilo wlasnie o pewna rzecz ktora produkowali dla biedronki a on sprzedaje w tej firmie wlasnie