Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladybugg

Pomotaneee :(

Polecane posty

Gość ladybugg

Od razu zaczne ze ja i on mamy po 21 lat Poznalismy sie w wieku 17 lat. MIlosc od pierwszego wejrzenia. Wszedzie razem, nierozlaczni. Byl niestety problem : ja sie o wszytsko czepialam a on nie byl do konca ze mna szczery ( jakies klamstewka, kretactwa, kolezanki itp) Mieszkalismy na stale za granica. Podczas ostatniego roku liceum z przyczyn osobistych postanowilam wrocic do Polski. On mial wrocic ze mna, niestety zawalil rok i musial zostac. Postanowillismy, ze wroce sama na studia a on po roku dojedzie. Niestety dzwonil raz na ruski rok, nie odpisywal, wiec zerwalam... Nie mogl sie z tym pogodzic, pisal, dzwonil. Bylam nieugieta. Poznalam chlopaka w Polsce. Niestety nie bylo to to samo. Ciagle go porownywalam. Nie usmiechal sie tak jak On, nie zachowywal tak jak On. Przyjechalam znowu. Niedlugo pewnie sie z bylym zobacze ( mamy wspolnych znjaomych). Jak sie zachowac ? Tesknie za bylym, wiem ze On tez. Wiem , ze najprosciej jest powiedziec wroccie do siebie. Niestety za duzo zlego sie wydarzylo. Pozatym On jest tu a ja w Polsce.... co robic :(

Gość sfffsffs
to w koncu jestes za granica czy w polsce a on gdzie?

Gość sfffsffs
mial jakis powod ze nie odpisywal??

Gość ladybugg
na stale w pl, za granica na wakacje ( sorki za niescislosc)

Gość ladybugg
tylko co jezeli to Ten ? :( cala rodzina znajomi mowia zebym dala sobie spokoj.. ale ja nie potrafie o Nim zapomniec i wiem ze On tez nie Rok sie nie widzielismy a ja ciagle o nim mysle.... Nie pisal, nie dzwonil bo niby nie mial czasu... wiem ze potem chcial to naprawic, ja mu szansy juz nie dalam i moze to byl ten blad..

Gość paranoiczny_fafik
?

Gość sfffsffs
jak nie mogl nie miec czasu kobieto pomysl?

Gość ladybugg
wiem, glupio to brzmi moze po prostu ja to wyolbrzymialam moze po prostu sie pogubilismy przez ta odleglosc.. moze warto sprobowac jeszcze raz? ale jak ?:(

Zamknij te drzwi za sobą i przestań żyć wspomnieniami. Nie idealizuj faceta! Nic z tego nie będzie, lepiej poszukaj sobie inny obiekt westchnień.

Gość sfffsffs
jestem w takiej samej sytuacji laska zerwala ze mna jak wyjechala za granice przez klotnie i chora zazdrosc, tez walcze o szanse ale ona nie wie czy mi ją da.. ile bym dal zebysmy znow byli razem :(((((((

Gość ladybugg
wiem ale tak trudno zapomniec, zamknac ten rozdzial kiedy On ciagle proboje zebym do Niego wrocila :( ( tj pisze ) nie widzielismy sie rok ... to jest kwestia kilku dni jak go zobacze, pewnie odzyja wspomnienia i bedzie jeszcze gorzej :( a co jezeli On naprawde zrozumial swoj blad ?:( a zapomniec ? jak ? jak juz rok sie mecze :(