Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia987654

Pytanie do FACETÓW!!

Polecane posty

Gość niunia987654

Może wy będziecie mi to w stanie wytlumaczyć bo nie rozumiem?? Byłam z facetem 1,5 roku i był to jego jak i mój pierwszy związek. On nie był prawiczkiem przede mną miał jedną. Ja mialam 18 on 20 lat. Seks za każdym razem gdy się widzielismy i wszędzie gdzie się dało. Poprostu pod tym względem dobralismy się idealnie.Był to jego jak i mój najlepszy związek. Ale wczesniej on wciąż podrywał inne dziewczyny, nawet wśród znajomych miał opinie strasznego kobieciarza. Zerwał ze mną, powiedział że nie zdążył się wyszaleć. Wiem że wciąż podrywa inne dziewczyny. Ale raczej zadnej do łozka nie zaciągnął. Chociaz nie wiem:) Nie odzywaliśmy się rok więc jak wysłał mi życzenia na boze narodzenie to mozecie sobie wyobrazic w jakim bylam szoku. Ale na tym sie skończyło. Kilka dni temu wysłał mi zyczenia urodzinowe i później na nk miał opis coś w rodzaju "nie żałuj nigdy tego co zrobiłes jesli robiąc to byłes szcześliwy". FACECI powiedzcie mi po co to wszystko ??????

Gość niunia987654
a zapomniałam:) dodałam niedawno zdjecie na nk i nawet nie zauwazyłam ze było tam widac prezent który kiedys od niego dostałam, to on poźniej dodał zdjecie gdzie miał prezent ode mnie. Nie wiem czy to było celowe?? Ale po co to wszystko, skoro tak dlugo sie nie odzywal no i w sumie do tej pory tego nie robi. Teraz ja mam 22 on 24 lata.......

Gość tom_bagna
facet korzysta z życia, Tobie tez to radze. Życie jest krotkie.

Gość niunia987654
ale po chol*** się do mnie odzywa ?? On dobrze wie jak strasznie przeżylam to rozstanie a teraz takie coś:/