lizaaa 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 dziewczyny nareszcie znalazłam lalki monster, przystepne ceny... szkielety z koszulkami ... a przy większym zamowieniu dodają płytkę Monster. http://www.zabawki-dla-dziecka.pl/monster-high-draculaura-clawd-zestaw-v7961-p-1559.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagaaaaa 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 dzięki liza, kupiłam właśnie elektroniczny pamiętnik z monster, ( 95 tanio) super! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagaaaaa 0 Napisano Czerwiec 27, 2012 dzięki liza, kupiłam właśnie elektroniczny pamiętnik z monster, ( 95 tanio) super! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magamaga1212 0 Napisano Czerwiec 28, 2012 dzieki za link, maja tez promocję na pet shopy... nawet 8 gratis! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bleblumble 0 Napisano Czerwiec 28, 2012 up.... ale przeplaciłam w smyku zapłac za te sam zestaw 189 !!!! dzieki za link będe tam częściej zagladać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magamaga1212 0 Napisano Czerwiec 28, 2012 widzisz.... zaglądaj częsciej na kafe !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bleblumble 0 Napisano Czerwiec 28, 2012 ale za to znalazłam surferkę z materacam gratis dla mojej małej ! FAJNY ten sklepik! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magamaga1212 0 Napisano Czerwiec 29, 2012 dostalam paczke z zestaw pet shopów i aż 8 gratisów kurczaczek i myszka z seri limitowanej ....supcio...mała zachwycona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rzuukuleka Napisano Wrzesień 29, 2012 Do jutra w Toys R Us zestaw do zrobienia własnego potwora Lalki MH za niecałe 80 zł! Poza tym tylko tam widziałam nosidełko do zooblesów a też super, bo swoich nie mam gdzie trzymać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach