Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tęsknię codziennie

Tęsknię za Nim a nie mogę z nim być. Pojawił się za późno.

Polecane posty

no to życzę Ci powodzenia, ale coś mam przeczucie że ten Twój mąż zniknie znowu niedługo no ale może się myle

Gość ona:(
on nie jest moim mężem byłam z nim zaręczona ale zostawił mnie w ciązy ...i dziecko sama wychowywałam

ale bardzo cięzko jest może ja się oszukuje jedynie żałuje ze z tym chłopakiem co mi pomógł nie wyszło....

no to już ten co Ci pomógł sam zrezygnował, to już nie masz problemu z wyborem przynajmniej......został ten co dziecko zrobił, sprawdź Go czy zostanie z Tobą na zawsze....ale jak raz odszedł sorry za mój pesymizm.....facet raczej chyba nie jest odpowiedzialny ale może będzie ok

czy sam zrezygnował sama nie wiem po prostu cały czas sie starał wyznał mi swoje uczucia a ja mu cąły czas powtarzam ze nie mozemy byc razem bo dałam szanse ojcu dziecku. a Ojciec dziecka jest kierowcą tirów i nie mam żadnej pewnosci czy mnie zdradza czy też nie. ojciec mojego dziecka dopiero mi powiedział ze zadnej zdrady nie było 3lata temu tylko czemu wtedy tego nie powiedział ....cieżka sprawa

oJca wiecej nie ma niż jest...ale trudno będe się dalej oszukiwała...

no to olej tego kierowcę tirów, zdradza Cię na pewno i zacznij związek z tym nowym chłopakiem.....po co Ci taki facet który zniknął na 3 lata? myslisz, że książki wtedy czytał? :)

to takie cięzkie wszystko....jeszcze ten chłopak który mi pomagał to ma żal do mnie że wróciłam do swojego byłego a ja chciałabym z nim byc ale nie moge ciągle mieszać w głowie mojej córce....

Gość S King
Widzę,że ktoś tu ma podobny do mojego problem. Tylko,że na moim topiku już nikt nie chce pisać,bo znudziło się im umoralnianie.Kocham mężatkę.Też ma dziecko. Nie odpuszczę,chociaż przedwczoraj mnie pogoniła.Nie chce być nie fair wobec męża. Napisałem do niej długi list.Wspięłm się na szczyty sztuki perswazji :D Chcę być chociaż przyjacielem. Idę zaraz doręczyć.Trzymajcie kciuki :)

Gość gftb
"Chcę być chociaż przyjacielem" masochista?

ona który Ci powiedział, ze chce być Twoim przyjacielem? bo się gubię na tej kafeterii

jestem z ojcem dziecka ale nie chce dac szansy chłopakowi co mnie z dołka wyciagnał jak mnie moj obecny chłopak zostawił w ciązy..

Gość nie ma nic gorszego
dla jednej osoby to odizolowanie dla drugiej wrecz przeciwnie.

S King - kochasz mężatkę, chcesz być chociaż jej przyjacielem... A kim jesteś teraz? Kolegą? Kochankiem?

Gość ja nie wiem czy moje uczucie
mozna nazwac niespełnioną miłościa,chyba tak... bylismy razem póltora roku,mieszkanie razem,naprawde zwariowalam na jego punkcie,byl najwazniejszy.Niestety,osaczyłam go,bylam jak bluszcz.Znudziłam sie,parę rzeczy spieprzylam.Powiedział,że juz mnie nie kocha..Odeszłam,myslac ze moze to przemysli.Wyjechalam,ale codziennie mielismy kontakt,rozmowy,etc.Ostatnio znowu jestem w jego miescie,przyjechał po mnie,złapał za rękę,jakbyśmy byli parą,pozniej seks,zostałam u niego na noc,duzo by opowiadac.Nie wiem czy chodzi mu tylko oto czy moze jednak skoro ciagle rozmawialismy przez jakies 10miesiecy to moze jednak cos do mnie czuje. Nie wiem,nie mam juz sił,wszystko wróciło,a czuje ze z jego strony to tylko przyjazn z dodatkiem. rozumiem was

Gość tęsknię codziennie
I znowu czytam te maile od niego i znowu tęsknię za nim. Nigdy wcześniej nie przeżywałam tak żadnej znajomości z mężczyzną. Ten nie może mi wyjść z głowy, jest ciągle w moich myslach. Krótka znajomość a takie skutki:-(

Gość tez znam to uczucie
współczuję ci bo weim co rpzezywasz:-(

Gość Magnolia 13
też Ci bardzo współczuję wiem co przeżywasz.Może jeszcze los się odwróci poczekaj troszeczkę ;)

Gość yghyghjj
Pojawił się za wcześnie... I za późno...

Gość Olcia2506
strasznie tesknie za moim chlopakiem nie mozemy byc razem bo mieszkamy daleko od siebie. Codziennie o nim mysle i z dnia na dzien coraz mocniej tesknie...on postanowil ze nie bedziemy razem bo nie chce mnie ranic bo boi sie bo tez mnie bardzo kocha... Ale to jest gorsze a on nic juz sie nie odzywa. Codziennie cały czas patrze na telefon z nadzieja ze on napisze Co mam zrobic? Czuje sie strasznie ;/

Gość gość
Ja tez tak tesknilam pokochalam innego majac meza i syna. I nie dalam rady żyć bez niego. Odeszlam od meza i jesteśmy razem. Warto walczyc do konca.

Gość gość
up