Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfhhfe

Chłopak córki.

Polecane posty

Gość hgfhhfe

moja 19letnia córka wyznała mi dzisiaj, że jakiś czas temu zaczęła pisać z jednym 24 letnim chłopakiem. okazało się, że są z tej samej miejscowości i zaczęli się ze sobą spotykać w prawdziwym życiu. bardzo się w sobie zakochali i są ze sobą od tamtego czasu razem. córka mówiła mi, że chłopak jest inteligentny, wychowany, kulturalny, że jest dla niej bardzo dobry oraz, że mimo swoich problemów jest człowiekiem bardzo pogodnym, zawsze wesołym, uśmiechniętym i jest to dla niej bardzo podbudowujące. pracuje w jakimś biurze. nawet pokazała mi jego zdjęcia, bardzo przystojny ten chłopak. córka spytała czy mogła by go zaprosić do nas na obiad w sobotę. zgodziłam się. wtedy wyjawiła mi że jest jeden problem ponieważ ten chłopak jest od dziecka niesłyszący. podobno ma możliwość operacji ale jest ona bardzo kosztowna. córka wyjawiła mi, że mimo problemu tego chłopaka pokochała go jeszcze bardziej i otoczyła go troską. nawet zapisała się na kurs języka migowego. może zachowałam się trochę chamsko ale powiedziałam jej żeby przemyślała sobie sprawę czy to rzeczywiście odpowiedni facet dla niej, że przez cały czas nie będzie miała się do kogo odezwać. córka źle to odebrała i pokłóciła się ze mną. uznała, że jestem bez serca. rozmyśliła się i uznała, że nie przyprowadzi do nas tego chłopaka bo znając życie zrobimy jej wstyd. przecież ja chcę dla córki jak najlepiej..

Gość cienkasprawa
tak, napewno, ale takimi tekstami jej nie pomożesz. Jest dorosła i ma prawo decydować o tym co robi i z kim się spotyka- ty powinnaś to zaakceptować i czekać na rozwinięcie się sprawy.

Gość Bartek ma zeza
Byle był dobrym człowiekiem i nie było to dziedziczne,bedą sobie migać,

Gość euro 2012 . .
ja jestem ta druga strona , jestem niedoslyszaca , nosze aparat , mam faceta od dwoch lat - na poczatku jego rodzice bali sie mnie poznac , porozmawiac , jednak to sie zmienilo po pol roku :) tak naturalni e, ludzie po prostu boja sie tego co nieznane. a co do ciebie to mysle ze zrobilas blad , corka jest przeciez dorosla, to jest jej zycie . mysle ze dobrze zrobila nie przyprowadzajac go na obiad , to byloby zbyt stresujace dla chlopaka ktory wie ze macie do niego jakies uprzedzenia . .