Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jals

wizyta u ginekologa a duze wargi wewnetrzne

Polecane posty

Gość jals

Wutam :) pewnie wielu z Was teman poruszany przeze mnie wyda sie smieszny, jednak jest to dla mnie problem i postanowilam o tym napisac. Wybieram sie na moja pierwsza wizyte ginekologiczna. Mam 21 lat, wiec wypadaloby sprawdzic czy wszystko jest ok. Mam duze wargi sromowe. Duze to chyba za malo powiedziane :( i to jest wlasnie powodem dla ktorego tyle zwlekam. Obawiam sie sie lekarz sie z takimi jszcze nie spotkal, bedzie sie brzydzil, no nie wiem.. wstyd mi strasznie. Prosze o jakies opinie na ten temat. No i jesli ktoras z dziewczyn moglaby mi napisac jak sie do takiej wizyty przygotowac, to bylabym wdzieczna. Pozdrawiam :)

Gość ta srinki nie balerinki
sa kliniki specjalizujace sie w korekcji duzych warg sromowych, jesli masz kasy troszke to moze zrob sobie operacje? tam niejedna cipe widzieli, wiec tam sie wstydzic nie musisz

Gość jals
dziekuje za odpowiedz :) tak rozwazam taka mozliwosc. nie jestem jednak na nia w chwili obecnej przygotowana finansowo, a zwazajac na zdrowie, na wizyte udac sie musze.

Gość h7jkk12342
nie martw sie>Ginekolog nie jedno juz widzial. Ja tez mam duze wargi sromowe mniejsze i nie wstydze sie tego,chodze normanie do ginekologa.Kiedys i owszem czulam sie zle gdy mialam sie rozebrac przed obcym facetem,ale pomysl tak,ze dla niego jestes kolejnym przypadkiem,oni sie nie dziwia?smieja.dla nich to normalne.A jak masz z tym problem to uprzedz lekarza ze cie to martwi i zapytaj czy miewa takie przypadki.na pwno powie ci ze tak.Moze poczujesz sie lepiej dzieki temu. :)

Gość nie spieeeee
Ginekolog nie jedno juz widzial...nie ma czego sie bac.

Gość jals
dziekuje troche mnie uspokoiliscie, chociaz jak przyjdzie co do czego to stres pewnie bedzie wielki ;p

a moge zapytac... bo widzisz, wiele kobiet ma duze wargi mniejsze, tzw motylki, naprawde duzo. dlaczego uwazasz, ze Twoje sa az tak okropne? czy przeszkadzaja Ci np przy jezdzie na rowerze albo cos? bo wiem, ze tak sie zdarza, ale to nie jest znowuz az tak czeste by duze wargi mniejsze byly AZ tak duze

Gość jals
gdy stoje to wystaja one ok. 1,5 cm nie liczylam llinijka;p ale jak np. ukucne to te wargi zewnetrzne sie jakby sie naciagaja i ten widok mnie przeraza po prostu.. nie moge na nie patrzec..po prostu wisza na jakies hmm moze nawet 5cm

Gość jals
nie przeszkdza mi to przy normalnych czynnosciach, poniewaz one sie dosc fortunnie ukladaja

no to w sumie rzeczywiscie sporawe. ale nie martw sie, uzbieraj na operacje jesli cie to tak drazni. rany w miejscach intymnych szybko sie goją.

Gość iuyjahgjh
współczuje, taka cipka to kalectwo

kalectwem to jest stan twojego umyslu, a nie cipka-motylek :O

Gość Lushly
cipka motylek..ładnie to ujałęś

jestem kobietą 🖐️

Gość nie obrażać motyli
Ta, motylek kurwa. farfocle wiszą jak hemoroidy i sobie nazwą piękną chcecie zrekompensować. To są FARFOCLE i tyle. Obrzydliwe i ohydne.

Gość kfkjeorgjoejgowejglwj
Dla dobrego, profesjonalnego ginekologa kazda pacjentka to przypadek, a nie przezycie estetyczne. Dentysta tez nie przezywa kazdej dziury (w zebie). Idz spokojnie do profesjonalisty i nie szukaj stresu tam, gdzie go nie ma.

Gość Kto powiedział że farfocle
farfocle jak z d**y? nigdy nie widzialam czegos takiego, widocznie tobie jakies farfocle z d**y wystaja skoro uzywasz takiego porownania. i nie pisz ze motylki sa ochydne, bo ochydny jest twoj ryj, wyslij swoje zdjecie parówo, to sie pobrechamy !!! Szmato wiejska!!! motylki sa sweeeeeet!!!

Gość Kto powiedział że farfocle
i jeszcze dodam... te twoje farfocle z d**y to pewnie nie hemoroidy, tylko syf, puszczasz sie i dlatego tak masz. no powiedz kto cie ostatnio od tyłu grzmocił:p hahahahhahahahaa. i jeszcze jedno: spieprzaj na forum dla pedałów a nie tu wypisujesz farmazony. to jest forum dla powaznych dziewczyn, o powaznych problemach.

Gość gość
Dużo tych mutantów jest na świecie i wybryków natury.

Gość gość
Wlasciwie ginekolog jest osoba z ktora mozesz porozmawiac o ewentualnej operacji korekcyjnej, jezeli faktycznie bardzo ci to przeszkadza.

Gość gość
Ja jestem facetem. Moja dziewczyna ma podobne "motylki". I co ? I nic... Taka uroda. Nie przeszkadza mi to. A ginekolog to pewnie widzial duzo wiecej w swoim zyciu.

Gość gość
Kobiety o dużych wargach sromowych są bardziej otwarte na nowe doznania oraz eksperymenty erotyczne . Naoglądaliście się p****li albo wiekszość z Was nie jest rozwinięta seksualnie . To jest normalna sprawa . Mniej red tuba a świat stanie się realny . Ja też się wstydziłam sama . Ale sam ginekolog powiedział mi że nie ma co się wstydzić bo to naturalna sprawa . I że on jako ginekolog z jego kolegami wolą te bardziej rozwiniete wargi sromowe . Bo po nich widać seksualność kobiety . A te małe to szare myszki . Nie obrażając nikogo .